Участь студентів, аспірантів та викладачів кафедри міжнародних відносин і суспільних наук у Благодійному ярмарку «Проводи зими» у студентському центрі «IQ-Prostir»

17 лютого 2024 року

     

15 лютого 2024 року викладачі, аспіранти та студенти кафедри міжнародних відносин і суспільних наук вчергове відвідали IQ-Prostir (вул. Горіхуватський шлях, 7), відкритий до 125-річчя Національного університету біоресурсів і природокористування України.
Відповідний центр складається з 10 кімнат із загальною концепцією змістовного дозвілля, навчання і праці студентів, аспірантів та співробітників НУБіП України. Також він цікавий регулярним проведенням різноманітних заходів, один із яких відбувався якраз 15 лютого 2024 р. із презентацією студентської творчості, зокрема пісенної та кулінарної. Сьогоднішній благодійний ярмарок «Проводи зими» мав за мету зорганізувати та об’єднати всю університетську спільноту для збору коштів на допомогу нашим колегам та студентам, які перебувають на передовій.

     

     

     

     

Присутні на заході представники кафедри міжнародних відносин і суспільних наук залишилися вдячними його організаторам та рекомендують надалі розвивати IQ-Prostir як платформу для подальших університетських ініціатив.

 

 

 

Андрій Сорокін,
аспірант кафедри міжнародних відносин і суспільних наук
спеціальності «032 Історія та археологія»

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook