Зустріч наставника зі студентами 4 курсу

7 лютого 2024 року

 

Відповідно до графіка освітнього процесу на другий семестр 2023/2024 н. р. з 5 лютого 2024 року в здобувачів вищої освіти закінчуються зимові канікули та розпочинається навчання. У зв’язку з цим для обговорення ряду важливих питань 2 лютого 2024 року в онлайн-режимі відбулася зустріч здобувачів вищої освіти 4 курсу 3 групи факультету аграрного менеджменту з наставником доцентом кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Оксаною Гавриш.
Під час зустрічі Оксана Миколаївна поцікавилася станом здоров’я студентів та готовністю кожного відвідувати заняття в режимі офлайн. Окрему увагу було приділено графіку освітнього процесу в другому семестрі 2023/2024 н. р. для студентів денної форми навчання та розкладу навчальних занять. Оксана Гавриш наголосила здобувачам вищої освіти на правилах поведінки під час сигналу «Повітряна тривога» та провела інструкцію з дотримання правил поведінки в умовах воєнного стану в Україні та протиепідемічних заходів під час організації освітнього процесу в НУБіП України. 
 
 
Зустріч здобувачів вищої освіти з наставником відбулася в дружній атмосфері. Студенти активно долучались до розмови та обговорення актуальних питань. Наприкінці зустрічі Оксана Миколаївна звернула увагу на необхідність піклуватися про стан свого здоров’я, не ігнорувати сигнали повітряної тривоги та побажала успішного початку навчального семестру й мирного неба над головою.
 
Аліна Троян,
доцент кафедри менеджменту ім.проф. Й.С. Завадського
 
 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook