Профорієнтаційна робота в школах Жашкова

16 лютого 2024 року

Факультет інформаційних технологій НУБіП України в межах виконання договору про співробітництво з школами Жашківської адміністративно-територіальної громади затвердив план профорієнтаційної роботи на 2024 рік, згідно якого передбачається проведення викладачами та співробітниками факультету семінарів, вебінарів по основним аспектам розвитку ІТ-галузі, можливостей вступу та навчання на спеціальностях факультету інформаційних технологій, основним вимогам, яким повинен відповідати майбутній фахівець.

15 лютого для учнів старших класів шкіл Жашківської адміністративно-територіальної громади було проведено вебінар на тему “Програмування комп'ютерних ігор - це просто чи складно?"

Спікер: Володимир Назаренко, викладач кафедри комп'ютерних систем, мереж та кібербезпеки, який займається розробкою власних відео ігор та працює над різними ігровими проєктами із США/Канади з 2014 року.

Доступно і просто Володимир розповів про основні складові для створення відео та веб ігор, етапів їх розробки та знанями, якими повинен володіти розробник.

В роботі вебінару прийняли участь учні старших класів шкіл Жашкова, які знаходились в 4 комп’ютерних класах міста Жашків (середні школи № 1 та № 3), представники інших шкіл Жашківської адміністративно-територіальної громади.

     Учні чекають наступних вебінарів, потреба в яких необхідна для ознайомлення з основними складовими фахівця-професіонала в ІТ-галузі

 

Михайло Садко,
доцент кафедри інформаційних систем і технологій

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook