Всеукраїнська студентська олімпіада з інформатики для технічних спеціальностей: індивідуальне змагання, творчий підхід та застосування набутих знань

19 лютого 2024 року

Вже кілька років поспіль колектив кафедри інформаційних систем і технологій проводить Всеукраїнську студентську олімпіаду з інформатики для технічних спеціальностей та продовжує створювати здобувачам освіти умови для виявлення рівня їх здобутих знань і навичок, їх творчого застосування в такому виді змагань.

19 лютого 2024 року на факультеті інформаційних технологій було проведено І етап Всеукраїнської студентської олімпіади у змішаному форматі у якій прийняли активну участь студенти спеціальностей 121 “Інженерія програмного забезпечення”, 122 “Комп’ютерні науки”, 125 “Кібербезпека” та 126 “Інформаційні системи та технології”. Усі охочі студенти 1-3 курсів мали можливість перевірити свої знання та вміння, адже частина з них була присутня в аудиторії, а інші долучились в онлайн режимі.

Забезпечували проведення олімпіади у змішаному форматі завідувач кафедри інформаційних систем і технологій Михайло Швиденко, голова журі разом з науково-педагогічними працівниками кафедри Валентиною Корольчук, Костянтином Рогозою та Таїсією Саяпіною.

Учасники олімпіади мали продемонструвати знання та вміння використовувати Microsoft Office для розв’язування нестандартних завдань, що пов’язано зі сферою інформаційних технологій. Студенти, випробовуючи свої в такому олімпіадному завданні, могли отримати максимальних 80 балів за розв’язання 4 завдань протягом 1 години 30 хвилин.

Завдання олімпіади заздалегідь були розміщені на платформі за адресою: https://olympus.nubip.edu.ua, де студенти попередньо проходили самореєстрацію та долучались до відповідного ресурсу.

Усі учасники олімпіади за результатами участі в олімпіаді отримали відповідні сертифікати, а головне продемонстрували свої знання, вміння, а також застосування нестандартного та творчого підходу до вирішення олімпіадних завдань.

А за результатами виконаних завдань визначено переможців І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з інформатики для технічних спеціальностей:

1 місце - Білич Мілана Сергіївна, студентка 2 курс спеціальності 125 "Кібербезпека"

2 місце - Опря Артем Олександрович, студент 2 курсу скороченого терміну навчання спеціальності 121 "Інженерія програмного забезпечення"

3 місце - Троян Олександр, студент 2 курсу спеціальності 121 "Інженерія програмного забезпечення"

Вітаємо учасників, які вміють творчо застосовувати знання, вміння і навички, а також сучасні інструменти для вирішення різних завдань

 

Тетяна Волошина,
доцентка кафедри інформаційних систем і технологій

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook