На факультеті землевпорядкування відбулась онлайн-зустріч адміністрації зі студентами 1 курсу щодо вибіркової складової освітньої програми

22 січня 2024 року
факультет землевпорядкування
  Традиційно, після 1 курсу бакалаврату здобувачі спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» обирають вибіркові компоненти за спеціальністю, які будуть опановувати починаючи з 2 семестру 1 курсу. На факультеті землевпорядкування відбулась онлайн-зустріч адміністрації зі студентами, присвячена обговоренню вибору першого блоку вибіркових дисциплін.

  Вибіркові компоненти – це предмети, які здобувач може обрати самостійно, залежно від своїх інтересів та майбутніх кар’єрних перспектив. На факультеті землевпорядкування доступні три блоки вибіркових дисциплін закріплені за кафедрами. Зокрема, 1 вибірковий компонент закріплений за кафедрою управління земельними ресурсами, 2 вибірковий компонент за кафедрою геодезії та картографії, 3 – за кафедрою геоінформатики і аерокосмічних досліджень Землі. Кожен вибірковий блок має власний перелік вибіркових дисциплін, які студент буде вивчати протягом наступних курсів для поглиблення своїх знань та навичок в цій галузі.

  Декан факультету землевпорядкування Тарас Євсюков детально розповів про кожен блок вибіркових дисциплін освітньої програми підготовки бакалаврів. Тарас Олексійович пояснив, як визначитись з вибором залежно від майбутніх планів студента та його інтересів.

  Під час зустрічі здобувачі ставили запитання, що їх цікавили, на які отримали вичерпні відповіді. Заступник декана з навчальної та виховної роботи Олександр Шевченко продемонстрував та надіслав матеріали, щоб кожен зі студентів зміг краще розібратися у своїх можливостях та вибрати відповідні вибіркові компоненти. Також, було надано інформацію про процес вибору, що буде проходити у формі опитування з використанням Навчально-інформаційного порталу НУБіП України «Elearn».

Зичимо здобувачам зробити правильний вибір, адже – це відповідальний крок щодо планування своїх вподобань подальшого навчання!

Ольга Пронь,
студентка факультету землевпорядкування



 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook