ОПП підготовки здобувачів вищої освіти кафедри готельно-ресторанної справи та туризму: розглянуто та рекомендовано Навчально-методичною радою інституту

19 лютого 2024 року

      На першому, у цьому році, засіданні Навчально-методичної комісії Навчально-наукового інституту неперервної освіти і туризму одним із питань стало обговорення проектів освітньо-професійних програм. Гаранти освітніх програм кафедри готельно-ресторанної справи та туризму винесли на обговорення членів комісії проекти ОП «Готельно-ресторанний бізнес» підготовки здобувачів першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти, ОП «Туризм» першого та ОП «Міжнародний туристичний бізнес» другого рівнів.

      Під час виступів зроблено акценти на тому, що освітньо-професійні програми були удосконалені з урахуванням пропозицій учасників освітнього процесу та стейкхолдерів. Передувала цьому проведена проектними групами робота щодо оприлюднення проектів освітньо-професійних програм на сайті кафедри, презентація та обговорення на Всеукраїнських круглих столах і нетворкінгу, анкетному опитуванні здобувачів ступеня вищої освіти, які навчаються за вищезазначеними програмами, представників суб’єктів господарювання галузі та випускників університету.

     Завдячуючи навчальному та навчально-методичному відділам розробники ОП мають можливість оперативно отримувати інформацію щодо рекомендацій по удосконаленню освітніх програм.
   За результатами обговорення Навчально-методичною комісією прийнято рішення про схвалення освітньо-професійних програм кафедри готельно-ресторанної справи та туризму.
     Попереду наступні етапи узгодження освітньо-професійних програм. Маємо надію на позитивний результат.

Світлана МЕЛЬНИЧЕНКО,
завідувач кафедри готельно-ресторанної справи
та туризму

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook