«Любов до мистецтва» веде до нових перемог

14 лютого 2024 року

                Студія естрадного співу «Солоспів» під керівництвом заслуженого артиста України доцента Віктора Кавуна працює на кафедрі культурології порівняно недавно. І хоча це наймолодший творчий колектив нашого університету, він став ідеальним місцем для початківців, які мріють розкрити свій голосовий потенціал і навчитися виразно співати.

          « Я люблю розвивати у своїх учнів не тільки технічні навички, але й внутрішню емоційність музики крізь власні почуття та інтерпретацію, робити так, щоб їх голос став справжнім інструментом самовираження,- ділиться Віктор Миколайович,- а це, звісно, дає свої результати.»
          Одним з таких результатів є участь студійців Андрія Ясинського та Каміли Задибчук у міжнародному двотуровому конкурсі мистецтв «Любов до мистецтва», який нещодавно відбувся за суддівства високопрофільного журі з України, Італії, Франції, Чехії, США.
          Каміла і Андрій стали лауреатами 2-ї премії, а Віктор Миколайович нагороджений подякою за високу професійну майстерність, вагомий внесок у духовне збагачення, культурно-естетичне виховання дітей та молоді.
 
          Вітаємо наших творчих зірок і бажаємо впевненості в собі та яскравості на сцені!
Ірина Майданюк, завідувач кафедри культурології
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook