Позачергова організаційна година 15.02.24 на тему «Стан відвідування занять студентами групи ТТ-2205 на початку ІV-го семестру» (куратор О.Дьомін)

20 лютого 2024, 1:23
мтф

В світлі рішень, що були прийняті за результатами позачергових зборів наставників академічних груп механіко-технологічного факультету, присвячених аналізу виходу студентів факультету на очне навчання, що відбулися 14 лютого, куратором групи ТТ-2205 доцентом Дьоміним О.А. була проведена термінова позапланова організаційна година з метою встановлення стану відвідування студентами групи навчальних занять та роз’яснення студентам важливості початкового етапу весняного семестру і наслідки потрапляння у список, що подається у наказ на відрахування.

В результаті проведення організаційної години було виявлено, що переважна більшість студентів стовідсотково відвідує навчальні заняття і налаштована на виконання навчальної роботи з максимальною ефективністю. Більшість випадків пропусків занять пов’язані із захворюваннями на грип, що підтверджують відповідні медичні довідки і один – з важкими життєвими умовами студента І. Тонконога, що через складні сімейні обставини був вимушений пропустити перший тиждень занять.
Були зафіксовані лише поодинокі випадки пропусків занять без поважних причин, з винуватцями яких були проведені відповідні індивідуальні бесіди і повідомлено їхнім батькам які в свою чергу почали приймати активну участь у вихованні своїх «горе-студентів». Деяким батькам була скинута інформація про розклад занять групи (щоб вчасно будили дітей на перші пари і не вірили їх запевненням, що «сьогодні першої пари немає»).

 

В цілому в колективі групи відчувається здорова робоча атмосфера. Студенти виконують всі завдання викладачів, активно сприймають навчальну інформацію і прагнуть ефективно її використати на практичних заняттях.

Олександр Дьомін
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook