Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК

Виховна робота

       Виховна робота з студентами на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК проводиться у відповідності плану роботи окремих кафедр на навчальний рік. Багато НПП факультету є кураторами академічних груп. Обов’язковою складовою навчально-виховного процесу є проведення кураторами груп виховних (кураторських) занять щотижня, відвідування мистецьких на наукових заходів, проведення дружніх зустрічей з видатними діячами України і закордону.


      Згідно навчальних планів деканату заняття з фізичного виховання проводяться в обсязі 2 годин на тиждень зі студентами 1-2 курсів. 
     Понад 50 років викладачі кафедри фізичного виховання щорічно проводять Спартакіаду університету серед студентів з 14-18 видів спорту. З 2001 року проводиться Спартакіада “Здоров’я ” університету серед науково-педагогічних, наукових працівників і співробітників ННІ з 5-6 видів спорту. З 2001 року визначається рейтинг зі спортивної майстерності серед спортсменів, спортивних секцій, тренерів, факультетів, ННІ. З 2005 року в університеті проводяться змагання Спартакіади університету серед студентів, які проживають у гуртожитках з 9-10 видів спорту.
      На наявній спортивній базі в університеті працюють: 10 секцій з різних видів спорту – футбол (чоловіки), волейбол (жінки), волейбол (чоловіки), баскетбол (чоловіки), легка атлетика, важка атлетика, карате кіокушин, боротьба вільна, теніс настільний, спортивне орієнтування і спортивна радіопеленгація, лижні перегони. В університеті на базі кафедри фізичного виховання працює навчально-оздоровчо-спортивний центр в якому у 12 платних абонементних групах займаються студенти, викладачі, мешканці Голосіївського району такими видами спорту: ритмічна гімнастика (шейпінг), атлетична гімнастика (бодібілдинг), каланетіка, рукопашний бій, самбо, карате кіокушин, бойове самбо, боротьба, танцювальна аеробіка, айкідо, дзюдо. 

«МІС ВЕСНА» КОНКУРС КРАСИ, ГРАЦІЇ ТА НАТХНЕННЯ

Жіноча врода здатна розтопити кригу в людських серцях, зробити їх більш добрими і чуйними, допомогти забути про будні, постійні проблеми і перенестися в якийсь світ, де панує краса та любов.

       Учасники підготували нереальну цікаву та дивовижну конкурсну програму, що включала в себе дефіле – «Зиму проводжаємо – весну зустрічаємо» та «Дефіле в купальниках». Також учасники розкривали грані свого інтелекту у відеороликах «Він, вона, любов, весна» та найочікуваніше шоу всіма глядачами - це творчий конкурс «Хвилина слави». Останнім у конкурсній програмі був вихід на червону доріжку, де всі глядачі мали змогу оцінити вечірні сукні та смокінги конкурсантів.

       Учасниками конкурсу краси від факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК були найкращі з найкращих студенти Ярослав Кислиця та Анастасія Дячук.

     Наші дорогі конкурсанти, достойні представники рідного факультету, з гідністю пройшли цей непростий конкурс. Публіка в залі була зачарована розкритою індивідуальністю, артистизмом, майстерністю, щирістю, пластичністю, грацією, які учасники демонстрували під час всіх конкурсів. Зі смаком підібране вбрання - вишукані та елегантні образи Анастасії і класичні костюми Ярослава, національні костюми вражали вболівальників до глибини душі.

Наш найелегантніший, найспортивніший і просто най най джентльмен Ярослав Кислиця здобув номінацію «Містер Оригінальність». Ярослав майстерно продемонстрував власний образ, талант, розум та силу. Бажаємо залишатися найталановитішим, найчарівнішим і найсильнішим.

Отож, найочікуванішим результатом свята звичайно є титул КРАСУНІ НУБІП-2019. І НЕЮ СТАЄ НАЙКРАЩА СЕРЕД НАЙКРАЩИХ, ТАЛАНОВИТА, ОБДАРОВАНА, ТВОРЧА, ВІДПОВІДАЛЬНА ДІВЧИНА, РОЗУМНИЧКА І ФАНТАЗЕРКА СТУДЕНТКА ФАКУЛЬТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК АНАСТАСІЯ ДЯЧУК.

 

ФЕСТИВАЛЬ ХУДОЖНЬОЇ ТВОРЧОСТІ "ГОЛОСІЇВСЬКА ВЕСНА" 

     На розсуд журі і публіки була представлена авторська театральна постановка за мотивами казки «Бременські музиканти» від факультету харчових технологій і управління якістю продукції АПК та Олександра Павелка, який сам зіграв у ній роль закоханого сценариста. Тут було все: і кохання, і зітхання, і циганські танці, і грузинські пісні. Та найнеперевершенішими публіка визнала Романа Зінченка із його танцювальними піруетами та, звичайно, Владислава Сухенка, якого у ролі короля ніхто не сподівався побачити. А вийшло бездоганно! Правда, члени журі дещо пізніше запитали, чим же провинився студент-першокурсник, якому професор-король посолодив життя (ні, обличчя) тортиком? Але, як з'ясувалась нічим, він дуже гарно вчиться і сам визвався зіграти таку роль. А потім за кулісами торт був швиденько використаний за призначенням, тому що був свіжий і дуже смачний!

  

  

  

  

  

  

ДЕНЬ ПРАЦІВНИКА ОСВІТИ

     Коли на змочену осінніми дощами землю, починає тихо падати жовтий лист, приходить до нас свято – День працівників освіти. Не випадково, це свято відзначається саме восени. Як гарна, погожа осінь обдаровує нас своїми багатствами, так і викладачі дають студентам неоціненні скарби людських якостей, які є такими важливими у житті.

     Бути викладачем – не фах, а покликання, а ще відповідальна й невимовно виснажлива праця – це незрівнянна радість Майстра від плекання Людської Душі. Цього дня кожен викладач вислуховує, який він мудрий, вправний, красномовний, вродливий, сучасний, одним словом, неповторний. І усе це – правда. Низький уклін Вам, шановні наші викладачі, за вашу натхненну і самовіддану працю. За вашу непохитну віру у кожного з нас. За ваше розуміння, підтримку і за частку душі, подаровану дітям. За наше минуле, теперішнє і майбутнє.

 

  

  

 

 

 

 ДЕНЬ ПРАЦІВНИКА ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook