Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК

Студентське життя

   

Студентське життя - одна з найсвітліших сторінок біографії кожного, хто вчився або вчиться в університеті. Час юності наповнений винятковою енергією дії, емоційно насиченим життям, жаданням досягнення світу і накопичення знань.

Навчання на нашому факультеті у юнаків і дівчат не обмежується тільки оволодінням спеціальностями, які вони обрали. Це - час тісного спілкування з однолітками, час захоплень, прагнення максимально виявити свої здібності.

Колектив факультету прагне організувати учбовий і виховний процеси так, щоб молодь жила життям, насиченим творчими справами і яскравими враженнями, уміла робити вірний моральний вибір, орієнтуючись на цінності, які складають основу нашої культури і духовну сутність українського народу.

Свого часу країна, відмовившись від певної ідеології, втратила чи не ціле покоління молодих людей, що не знають, куди застосувати свої сили і здібності. Тому університет, повертаючись до кращих історичних традицій України, одне з головних своїх завдань бачить у вихованні у студентів почуття боргу і патріотизму, громадянськості, працьовитості, поваги до прав і свобод людини, любові до навколишньої природи, батьківщини і сім'ї.

Вихованець аграрного університету з гордістю (а у нас є чим гордитися) повинен відчувати свою приналежність до нашого учбового закладу, нашого міста, нашої країни.

  

Посвячення в студенти

Традиційно в університеті проходить урочиста церемонія "Посвячення в студенти".

 

    

     

     

 

 

Вже не перший рік поспіль 1 вересня вважають Днем знань. Для когось він є першою сходинкою до шкільного життя, а для кого – першим кроком у доросле, самостійне студентське буття. Першого вересня факультет відчинив свої двері майже 300 юнакам і дівчатам, які тільки-но встали зі шкільної парти і вже впевнено крокують до своїх мрій. Повні сил та завзятості вивчати обрані професії, першокурсники з усмішками на обличчях поспішають до університету. А тут все нове, цікаве, новий колектив, староста, не зовсім зрозумілий розклад, перша пара, лектор, конспект… Все найцікавіше попереду!

    

 Становлення особи

На факультеті розроблена чітка система кураторства як важливого чинника виховної роботи. Куратори студентських груп використовують у своїй роботі із студентами різноманітні форми: тематичні вечори, наукові конференції, зустрічі з учасниками Великої Вітчизняної війни, екскурсії, спортивні заходи, концерти учасників художньої самодіяльності, відвідування студентів в гуртожитках.

 

На факультеті працює студентська рада, яка організовує побут і дозвілля молоді. Діє студентський стінний друк. Кафедри проводять в гуртожитках зустрічі із студентами відповідних спеціальностей. Практикуються різні спортивні турніри (футбол, шахи і ін.). Адміністрація факультету регулярно відвідує студентські гуртожитки.

Здоров'ю студентів в університеті приділяється увага не менша, ніж успішності, науковій роботі або роботі в студентському клубі.

Для оздоровлення студентської молоді і співробітників є оздоровчі спортивні табори де в літній період можуть відпочивати студенти. Багато студентів факультету щорічно відпочивають на Чорноморському узбережжі з повною дотацією вартості путівок.

Особою людина стає тільки в колективі, в результаті спілкування з іншими людьми. Наше завдання - побудувати таку систему взаємин між викладачами і студентами, яка дозволить кожному відбутися як особу.

На факультеті щорічно проводиться огляд-конкурс на кращу групу, курс, спеціальність по чотирьох напрямах студентської діяльності факультету: учбовою, науково-дослідною, спортивною і культурно-масовою.

Студентська рада проводять, у свою чергу, огляди-конкурси на кращу студентську кімнату, поверх, кухню гуртожитку. Переможці нагороджуються Почесними грамотами і цінними подарунками.

                        Основи самоврядування

Перед початком кожного навчального року на факультеті створюють комісію з перевірки учбових приміщень і аудиторій на відповідність нормативам по охороні праці.

Розподіл засобів стипендіального фонду здійснюється тільки при безпосередній участі студентського профкому. Призначення на академічну стипендію виконується з урахуванням набраних студентами балів по модульно-рейтинговій системі навчання. Розроблені критерії призначення студентів на отримання соціальної стипендії, матеріальній допомозі. Частина коштів витрачається на заохочення студентів і аспірантів за успіхи в науковій роботі, переможців олімпіад, конкурсів, призерів спортивних змагань, а також на преміювання студентів, що беруть активну участь в громадському житті університету.

Спортивно-масова робота

     

     Спортивно-масова робота на факультеті є продовженням учбово-виховного процесу, спрямованого на підвищення масовості спортивних заходів, поліпшення спортивної майстерності студентів-спортсменів. Беручи участь в різних видах змагань в місті, області і країні, спортсмени факультету стають призерами і навіть чемпіонами. Це виробляє справжнє почуття гордості як у самих учасників змагань, так і у тих, хто за них активно вболівав.

   На факультеті проводиться спартакіада для професорсько-викладацького складу і співробітників університету по волейболу, футзалу, настільному тенісу, шахам, дартсу, бадмінтону. В ній беруть участь декілька команд професорсько-викладацького складу і співробітників.

  

  

 

    Усе це різноманіття студентського життя дозволяє юнакам і дівчатам не лише розширити свої освітні можливості, але і займати активну життєву позицію, розвивати творчі здібності, які кожному згодяться в житті, у вихованні власних дітей, та і просто зберігати інтерес до самого життя.

Добра справа не потребує суду

    Керівництво і студентство  факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК от вже котрий рік опікуються дитячими сиротинцями. Студенти факультету відвідують спеціальні школи-інтернати м. Києва, де навчаються і перебувають на утриманні діти-інваліди з дитинства, серед яких сироти, напівсироти, діти з багатодітних та соціально незахищених родин.
     Керівництво таких закладів завжди висловилює глибоку вдячність студентам факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК і особисто декану Л.В. Баль-Прилипко, завідувачам кафедри та співробітникам, які не забувають про добрі справи.

 

Справжнє кохання та любов до театру

Київський академічний Молодий театр   вистава «Зачарований» за п'єсою «Безталанна» Івана Карпенка-Карого.

ВПЕВНЕНИМИ КРОКАМИ ДО ЧИСТОТИ!

Трудовий десант факультету харчових технологій 

 

 

 

Театр як засіб виховання студентів на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК

C:\Users\Наталья\Desktop\image_plays1398329228.jpg  C:\Users\Наталья\Desktop\image_plays1397565078.jpg

https://pp.vk.me/c836323/v836323656/1845/b8Hecp1kgmg.jpg

ВІДВІДУВАННЯ СТУДЕНТАМИ КИЇВСЬКОГО муніципального академічного театру опери та балету 

КАСТИНГ ТЕЛЕШОУ "МАСТЕР ШЕФ"

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook