Лекція майбутнім агрономам від практика–генерального директора ТОВ «АВ ЛІХТ» Василя Поліщука

20 лютого 2024 року

 

19 лютого 2024 року на кафедрі рослинництва в рамках вибіркової загальновузівської навчальної дисципліни «Нішеві культури» (викладач д. с-г. наук, професор Наталія Новицька) студенти ОС «Магістр» та «Бакалавр» спеціальності 201 «Агрономія», науково-педагогічні працівники агробіологічного факультету та зацікавлені фахівці з виробництва прослухали лекцію від практика – генерального директора ТОВ «АВ ЛІХТ», кандидата економічних наук Василя Поліщука на тему «Вирощування спаржі та артишоку: прибутково, ефективно, модно та престижно».



Василь Григорович поділився своїм професійним багаторічним досвідом та ключовими аспектами вирощування та реалізації нішевих овочевих культур спражі та артишоку. Студенти отримали цінні практичні поради, які не тільки розширять їхні знання, але й допоможуть в подальшій кар’єрі.


Лекція стала не лише корисним етапом університетського життя, але й важливим кроком для студентів у розумінні тонкощів вирощування окремих нішевих культур, спроможних забезпечити досить високу прибутковість на невеликих площах малих субєктів господарювання в аграрному секторі.

   

д. с-г. наук, професор кафедри рослинництва
Наталія Новицька

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook