Микола Бойко: «Вступатиму до НУБіП ‒ мій вибір ‒ водні біоресурси та аквакультура»

20 лютого 2024, 9:22

           Ми провели бесіду з учнем 11 класу Тарасівського академічного ліцею Боярської міської ради Миколою Бойком.

Миколо, розкажіть будь ласка про себе.

— Народився в селі Велика Мотовилівка Фастівського району Київській області. Навчаюсь у 11 класі Тарасівського академічного ліцею, це чудовий заклад, який дає мені міцні знання, тому після закінчення ліцею хочу вступити до Національного університету біоресурсів і природокористування України на спеціальність «Водні біоресурси та аквакультура».

А чому саме «Водні біоресурси та аквакультура»?

— У 6 класі мені дуже подобався предмет географія, я з захопленням вивчав географічні карти та різні водойми інших країн. Був також вражений багатством наших річок, озер, морів. Вже тоді подумки мріяв якось поєднати себе з цією сферою діяльності.

В 10 класі до нас в школу завітали викладачі з Національного університету біоресурсів і природокористування України і розказували про спеціальність «Водні біоресурси та аквакультура» я був здивований тим, що є така спеціальність. У кінці нашої зустрічі викладачі запросили нас на день відкритих дверей факультету і я без вагань погодився на поїздку.

Вже під час зустрічі на факультеті тваринництва та водних біоресурсів і екскурсії в центрі водних біоресурсів та аквакультури без вагань зрозумів, яку я виберу професію. Я зрозумів, це моє ‒ тільки Водні біоресурси та аквакультура

Які маєте захоплення?

— Я народився і виріс в селі, люблю рибалку, а ще футбол.

Чи є у Вас мрія?

— Моя мрія, щоб закінчилася війна щоб навчатись за обраною спеціальністю.

 

Дякуємо тим, хто боронить нашу країну!!!

 

Розмову провів старший викладач

кафедри гідробіології та іхтіології

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook