Перспективи магістерського рівня вищої освіти спеціальності 206-Садово-паркове господарство

12 лютого 2024 року
Київ

   На початку ІІ семестру 2023-2024 навчального року відбулась зустріч із студентами 4 курсу та 3 курсу скороченого терміну навчання спеціальності 206-Садово-паркове господарство. Здобувачів освітнього ступня Бакалавр завідувач випускової кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну Олена КОЛЕСНІЧЕНКО запросила до продовження навчання на магістерському рівні вищої освіти, розповіла про основні положення та новації вступу у 2024 році, про терміни початку вступної кампанії, особливості реєстрації та створення електронного кабінету.

 

   На можливості підготовки до єдиного вступного іспиту (ЄВІ) на базі рідного університету наголосила Олеся ПІХАЛО, доцент кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну. Із основними питаннями, що виносяться на фаховий іспит за спеціальністю 206-Садово-паркове господарство, їх рівнями складності та літературними джерелами можна ознайомитись у відкритому доступі на загальноуніверситетському сайті.

 

   Гарант освітньої програми 206-Садово-паркове господарство ОС Магістр Ірина СИДОРЕНКО, доцент кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну, повідомила про перспективи отриманого фаху. Навела приклади визнання дипломів другого рівня вищої освіти спеціальності 206-Садово-паркове господарство Національного університету біоресурсів і природокористування України за кордоном.

 

   Хочеться побажати вже майже випускникам ОС Бакалавр задуматись про можливості професійного зростання, втілення своїх мрій в обраній галузі та запросити до навчання на магістерський рівень вищої освіти спеціальності 206-Садово-паркове господарство.


Олена Колесніченко,
завідувачка кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну,

Ірина Сидоренко,
гарант ОП 206-Садово-паркове господарство ОС Магістр

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook