ВІДБУЛАСЯ АТЕСТАЦІЯ АСПІРАНТІВ НА ФАКУЛЬТЕТІ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ

20 лютого 2024 року
ФВМ НУБіП України

   Згідно наказу ректора НУБіП України № 42 від 19.01.2024 року, 15 лютого 2024 року в змішаному (очно-дистанційному) форматі відбулася атестація аспірантів за освітньо-науковими програмами підготовки доктора філософії зі спеціальностей 211 – «Ветеринарна медицина», 212 – «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» та 091 – «Біологія».
   Атестаційна комісія у складі: голова комісії – директор НДІ здоров’я тварин д.вет.н., доцент Голопура С.І., члени комісії, гаранти програм: д.вет.н., професор Галат М.В., д.вет. н., професор Якубчак О.М., д.б.н., професор Калачнюк Л.Г., а також члени комісії д.вет.н., професор Шевченко Л.В., д.б.н., професор Цвіліховський М.І., д.вет.н., професор Ушкалов В.О., д.вет.н., доцент Грушанська Н.Г., д.вет.н., професор Духницький В.Б., д.вет.н., професор Мельник О.П., к.вет.н., доцент Немова Т.В. заслухали звіти аспірантів та оцінили їх здобутки за звітний період.

   Всього до розгляду комісії було представлено звіти 55 аспірантів. Аспіранти у очному або дистанційному форматі представляли свої напрацювання за звітний період, відповідали на запитання членів комісії, дискутували з проблемних наукових питань.

   Незважаючи на складну ситуацію, пов’язану з російською агресією, аспіранти змогли налагодити виконання завдань своїх індивідуальних планів, що чітко прослідковується порівняно із минулорічними атестаційними засіданнями.

 

   Переважна більшість аспірантів активно працює над своїми дослідженнями, публікують тези та статті, виступають на конференціях, окремі із них перебувають на стажуванні у зарубіжних закладах вищої освіти.

 

   Аспірантів підтримували їх наукові керівники, які також доєднувались до засідання атестаційної комісії та, за необхідності, давали пояснення щодо різних аспектів виконання аспірантами наукової роботи.

   На жаль, два аспіранти не виконали вказаних вимог індивідуального плану, тому не були атестовані атестаційною комісією з об’єктивних причин. Решта 53 аспіранти успішно представили свої напрацювання та були атестовані атестаційною комісією одноголосно.

Секретар комісії,
к.вет.н., доцент Тетяна НЕМОВА

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook