«Колос» знову на вершинах!

19 лютого 2024 року
          Пауза зимових канікул не завадила народному ансамблю пісні і танцю «Колос» імені С.А. Семеновського здобувати нові перемоги. Керівники хорової групи колективу старші викладачі кафедри культурології Заслужений працівник культури Юрій Карнаух, доктор мистецтва Тарас Кушнір та керівник балетної групи старший викладач Ольга Сауріна ініціювали участь «Колоса» у міжнародних та всеукраїнських конкурсах дистанційного формату. Завдяки підготовленим фахівцем кафедри Іриною Ґедзь якісним відеозаписам ансамбль пісні і танцю мав змогу підтвердити свій високий професійний рівень на багатьох конкурсних творчих майданчиках.
           Так, «Колос» став лауреатом 1-ї премії IV Міжнародного багатожанрового конкурсу мистецтв «Час чудес» у Тернополі, володарем Гран-прі ІІІ Всеукраїнського вокального конкурсу «Світ дитинства» у  Миколаєві та Міжнародного багатожанрового двотурового фестивалюконкурсу мистецтв BALTIC FEST- 2024.
 
 
           Колектив отримав схвальні та захоплені відгуки від членів журі – відомих працівників культури і визнаних діячів мистецтв, лауреатів міжнародних конкурсів, кваліфікованих фахівців у своїх галузях: «…Звісно, Гран-прі! Супер! Прекрасно! Чудово!», «…Оце запалили! Дякую вам, шановні, за вашу творчість!», «…Яка витонченість виконання народної пісні! Жваво, рухливо, дикційно, агогічно. Зразкове виконання, супер! Висока культура звуку і сценічна свобода. Уклін керівникам за збереження і розвиток народної творчості і таку величезну роботу великим колективом!».
           Тож не втрачайте можливість долучитися до великої сім’ї «Колоса»! Колектив відкритий для нових талановитих учасників! З будь-якого курсу, факультету та спеціальності – тут чекають саме вас! Тут ви потрапите до дружнього колективу та отримаєте незабутні спогади студентського життя. 
     Тарас Кушнір,доктор мистецтва,

 старший викладач кафедри культурології 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook