Кафедра ландшафтної архітектури та фітодизайну розширює горизонти проведення глибинної профорієнтації

14 лютого 2024 року
м. Боярка, Київська обл.

 Делегація науково-педагогічних працівників кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну, у складі завідувача кафедри, професора Олени Колесніченко, доцентів Ірини Сидоренко і Вікторії Міндер, а також асистента Анастасії Морозько продовжує профорієнтаційну місію. Цього разу представники Національного університету біоресурсів і природокористування України відвідали учнів 8 класів Боярської загальноосвітньої школи №1.

  З метою популяризації Університету викладачі кафедри ознайомили майбутніх абітурієнтів з структурою НУБіП України, зокрема з ННІ лісового і садово-паркового господарства та акцентували увагу на перевагах здобуття освіти в нашому Університеті.

   Окрім цього, науково-педагогічні працівники кафедри поділилися досягненнями випускників кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну, перспективами професійного розвитку і працевлаштування дипломованих фахівців садово-паркового господарства в Україні та за її межами.
   Традиційно зустріч працівників НУБіП України з учнями та колективом школи завершилася творчим майстер-класом, на якому учасники мали змогу виготовити штучні декоративні екосистеми та з нагоди Дня всіх закоханих.

 

 

   Колектив кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну висловлює щиру подяку директорці школи, Христині Юрченко за теплу зустріч та можливість познайомити учнів з НУБіП України.
 

Асистентка кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну
Анастасія МОРОЗЬКО
доцентка кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну
Вікторія МІНДЕР
доцентка кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну
Ірина СИДОРЕНКО
завідувачка кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну
Олена КОЛЕСНІЧЕНКО
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook