Журналісти – учасники міжнародного круглого столу «Український Крим: 10 років окупації»

20 лютого 2024 року
НУБіП України

Таврійський національний університет імені В. І. Вернадського, Навчально-науковий інститут філології та журналістики, кафедра журналістики провели Міжнародний круглий стіл «Український Крим: 10 років окупації».

Під час роботи круглого столу йшлося про історію та процес захоплення Кримського півострова російською федерацією, наслідки окупації Криму в різних сферах життєдіяльності, українські громадян в окупації, боротьбу за деокупацію Криму, стратегію реінтеграції Криму, права людини та свободу слова в окупованому Криму, свободу совісті в тимчасово окупованому Криму, міжнародний вектор боротьби за деокупацію Криму та ін.

У роботі круглого столу взяли участь професори кафедри журналістики та мовної комунікації НУБіП України Марина Навальна та Світлана Харченко, представивши відповідно доповіді: «Україністика у вищій школі окупованого Криму» та «(Не)свобода слова в окупованому Криму». До заходу доєдналися також магістранти спеціальності «Журналістика» нашого університету.

Результатом конференції стали окреслені теоретичні та прикладні аспекти процесу деокупації Автономної Республіки Крим та м. Севастополь, актуальних напрямів та тенденцій дослідження процесу реінтеграції.

Владислав Пільганчук, магістрант спеціальності «Журналістика»
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook