Розпочалася підготовка до акредитації освітніх програм!

26 січня 2024 року

  26 січня 2024 року на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології пройшла зустріч навчального відділу університету з гарантами та проєктними групами факультету в рамках підготовки акредитації освітніх програм у 2024-2025 н.р. Зустріч відбулася в очному форматі, в ході якої було обговорено план та поставлено строки виконання роботи.

  Представники навчального відділу університету працювали в наступному складі: начальник навчального відділу Ярослав Рудик, заступник начальника навчального відділу Оксана Зазимко, заступник начальника навчального відділу з магістерських програм Олена Колеснікова, завідувач навчально-методичного відділу Лариса Кліх.
  Нагадаємо, що у 2024 році передбачена акредитація 5 освітніх програм всіх спеціальностей факультету захисту рослин, біотехнологій та екології ОС «Магістр», а саме: «Захист рослин», «Карантин рослин», «Екологічна біотехнологія та біоенергетика», «Екологія та охорона навколишнього середовища», «Екологічний контроль та аудит».

  Представники навчального відділу університету наголосили, аби проєктні групи звернули увагу на відповідність навчальних програм стандарту, обговорили поширені проблеми з оформлення вибіркових дисциплін й особливості підготовки робочих програм та відомостей. Крім того, оновили навчальну літературу, удосконалили електронні навчальні курси, підготували індивідуальні навчальні плани для здобувачів ОС «Магістр».

  На завершення зустрічі, декан факультету захисту рослин, біотехнологій та екології Юлія Коломієць разом з гарантами освітніх програм підбили підсумки. Юлія Василівна закликала дотримуватися плану роботи, виконуючи його вчасно, взяти до уваги отримані рекомендації, також оновити інформацію з договорами про співпрацю на сторінках кафедр, й узгодити план проведення гостьових лекцій. 

Наталія Батрак

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook