Засідання проєктної групи ОПП «Екологічна біотехнологія та біоенергетика»!

20 лютого 2024 року

  20 лютого пройшло засідання проєктної групи освітньо-професійної програми «Екологічна біотехнологія та біоенергетика» за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія» другого (магістерського) рівня вищої освіти.

  На засіданні були присутні декан факультету захисту рослин, біотехнологій та екології, професор Юлія Коломієць, гарант освітньої програми Микола Лісовий, завідувач кафедри екобіотехнології та біорізноманіття, кандидат біологічних наук Олена Кваско, професор кафедри Оксана Кляченко, доцент кафедри Віра Бородай, завідувач кафедри фізіології, біохімії рослин та біоенергетики, професор Світлана Прилуцька, доцент кафедри Петро Дрозд.

 

  На засідання обговорювались питання підготовки ОПП «Екологічна біотехнологія та біоенергетика» до акредитації. Гарант програми, професор Микола Лісовий ознайомив проєктну групу з планом роботи та окреслив чіткі завдання. Декан факультету, професор Юлія Коломієць зазначила особливості підготовки до акредитації 2024-2025 н.р., наголосила на необхідності дотримання стандартів вищої освіти. В процесі засідання, проєктна група обговорила вимоги до освітньої програми, поширені проблеми з оформленням вибіркових дисциплін й помилки при заповненні відомостей самооцінювання, необхідності оновити навчальну літературу, вдосконалити електронні навчальні курси, додати на сторінки кафедр актуальну інформацію.

 

  Загалом, засідання пройшло продуктивно, проєктна група націлена на плідну та злагоджену роботу й готова до проходження процесу акредитації ОПП «Екологічна біотехнологія та біоенергетика»!

Наталія Батрак

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook