Визначилися переможці I етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Туризм і рекреація»

21 лютого 2024 року

      З метою підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, пошуку і підтримки обдарованої студентської молоді кафедра готельно-ресторанної справи та туризму провела I етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Туризм і рекреація» з використанням платформи e-learn.

З вітальним словом до учасників олімпіади звернулися заступник директора ННІ неперервної освіти і туризму Тереза Микицей та завідувачка кафедри готельно-ресторанної справи та туризму Світлана Мельниченко  наголосивши на важливості формування професійних компетентностей фахівців та їх апробацію через участь у Всеукраїнських студентських олімпіадах.

     В олімпіаді взяли участь 22 студенти 4 курсу освітнього ступеня «Бакалавр». Програма олімпіади передбачала виконання тестових та творчого завдань, яке включало ситуаційну задачу з дисциплін: «Організація туризму», «Менеджмент туризму», «Економіка туризму», «Маркетинг у туризмі». Студентам було запропоновано завдання, що дозволило перевірити рівень знань та визначити сильні та слабкі сторони кожного учасника.

      Перевірку результатів проводило журі у складі д.е.н., професора Світлани Мельниченко,  к.е.н., доцентів Ірини Кудінової, Стефанії Мосіюк та доктора філософії Ірини Ковальчук. За результатами визначилися переможці I етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Туризм і  рекреація»:

1 місце – Тетяна Маковська.

2 місце –  Павло Семенчук.

3 місце –  Дарія Оленченко.

Переможці поділилися своїми враженнями від проведення олімпіади:

Тетяна Маковська:  «Олімпіада з туризму — це як пригода без меж, де можна досліджувати світ, відкривати нові культури та ділитися враженнями з іншими. Вона надихнула на подальші досягнення в цій чудовій галузі. Особливо сподобалось творче завдання, яке змусило зануритися в память, а це дуже корисно!».

Павло Семенчук: «Дякую, перш за все, нашій кафедрі, за проведення олімпіад, які є можна сказати "тренувальним тестуванням" перед заключним іспитом та отриманням диплому бакалавра. Завдання були  цікавими та, по-суті, перевіряли наші здобуті знання за попередні роки навчання. Чесно кажучи, не очікував стати одним із переможців, але був радий взяти участь у даному змаганні».

Дарія Оленченко: «Дякую за можливість підсумувати свої знання,  які я здобула за всі роки навчання. Питання були дійсно цікаві.

      Вітаємо переможців і бажаємо успіхів у навчанні та реалізації всіх задуманих планів!!! Дякуємо ЗСУ за можливість навчатися і розвиватися!!!

 Ірина КУДІНОВА,

гарант ОП "Туризм"

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook