Кафедра загальної екології, радіобіології та безпеки життєдіяльності продовжує профорієнтаційні заходи у весняному навчальному семестрі!

31 січня 2024, 10:57
Випускникам старших класів слід формувати готовність до обґрунтованого вибору професії та планування перспектив отримання подальшої освіти. А також розвивати здібності до аналізу сучасного ринку праці через засвоєння понять, що належать до планування професійної діяльності ‑ ринок праці, професійна кар’єра, компетентність, професійна мобільність тощо.
Тому, з  метою забезпечення умов для життєвого і професійного самовизначення старшокласників, формування готовності до свідомого вибору і володіння майбутньою професією, 24- 25 січня 2024 року з учнями 10-х та 11-х класів спеціалізованих шкіл № 149, 182 м. Києва  відбулася зустріч викладачів кафедри загальної екології, радіобіології та безпеки життєдіяльності  з учнями   цих шкіл.
Майбутнім абітурієнтам було надано детальну інформацію про перспективи навчання на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології НУБіП України, про співпрацю з університетами інших держав, про програму подвійних дипломів, перспективи працевлаштування, а також про перелік документів, необхідних для вступу, умови проживання в гуртожитках, активне дозвілля, працевлаштування випускників.
Доцент,  заступник декана з наукової та міжнародної діяльності Бондарь В.І. надала інформацію для майбутніх вступників, щодо минулорічного прохідного балу на бюджет, ліцензійний обсяг, вартість навчання. Доценти Кудрявицька А.М., Піскунова Л.Е., старший викладач  Сальнікова А.В. детально зупинилася на підготовчих курсах для вступу в НУБіП України, участі у Всеукраїнській олімпіаді у НУБіП України, яка дозволить додатково перевірити свій рівень знань перед складанням Національного мультипредметного тесту, який буде основним критерієм у вступній кампанії 2024року.
 
 
 
Учні не лише уважно слухали розповідь про факультет та особливості спеціальностей 101 «Екологія», 162 «Біотехнології та біоінженерія», 202 «Захист і карантин рослин», а і жваво запитували про затребуваність таких спеціалістів на ринку праці, побутові умови проживання, спортивні секції й гуртки. Випускники спеціалізованих шкіл № 149, № 182 зацікавилися підготовчими курсами для вступників НУБіП України та участю в олімпіаді.
 
 
 
 
Викладачі кафедри загальної екології, радіобіології та безпеки життєдіяльності  дали ґрунтовні відповіді на всі запитання учнів і запросили на навчання на факультет Захисту рослин, біотехнологій та екології,  запропонували учням завітати на «День відкритих дверей» до нашого університету і дізнатися більше інформації про перспективи навчання в НУБіП України.  
 
 
 
Шановні випускники, перед Вами стоїть нелегке завдання вибору спеціальності, визначення професійного життєвого шляху. Бажаємо Вам зробити правильний вибір, щоб приносити найбільшу користь людям, відчувати себе потрібним і задоволеним своєю працею! Миру, успіхів!
 
 
Викладачі кафедри загальної екології ,
 радіобіології та безпеки життєдіяльності
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook