Щиро сумуємо з приводу непоправної втрати – смерті АНАТОЛІЯ МИКОЛАЙОВИЧА ДОЛГОПОЛОВА

21 лютого 2024 року

    21 лютого 2024 року після тривалої тяжкої хвороби пішов із життя Анатолій Миколайович ДОЛГОПОЛОВ – наш колега, друг, доцент кафедри адміністративного та фінансового права, кандидат юридичних наук, доцент, член-кореспондент Академії адміністративно-правових наук.

    ДОЛГОПОЛОВ Анатолій Миколайович – талановитий педагог від Бога, чуйна людина, справжній товариш, був прикладом самовідданої викладацької праці, якій віддав останні понад два десятиліття свого життя аж до останнього подиху.   

    Пам’ять про його високий професіоналізм, гострий розум, людяність та інтелігентність, вірність друзям, сумлінне ставлення до роботи назавжди залишаться у серцях тих людей, хто працював пліч о пліч з Анатолієм Миколайовичем, його поважав, любив, знав та у нього навчався. Він був професіоналом, педагогічним та науковим талантом якого захоплювались як колеги, так і учні, які із захопленням слухали лекції Анатолія Миколайовича з кримінального процесу, чи розглядали практичні кримінально-процесуальні приклади, які невичерпно видавав студентам його колосальний особистий досвід слідчої діяльності. Пам’ять про нього буде жити в його працях, учнях та добрих справах. Анатолію Миколайовичу ! Ти завжди будеш з колективом твоєї кафедри, серед своїх друзів і колег!

Колектив кафедри адміністративного та фінансового права висловлює свої щирі співчуття родині та друзям Анатолія Миколайовича.

 

Від колективу кафедри – завідувач кафедри
професор Володимир КУРИЛО

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook