Робота наставників зі студентами ОПП Деревообробні та меблеві технології у перші дні семестру

22 лютого 2024 року

  Після довгих канікул розпочалось навчання. Більшість груп приступили до занять аудиторно. В перші ж дні наставники поспілкувалися із студентами підзвітних груп.
  Загалом, обговорили правила поведінки під час занять коли оголошена повітряна тривога. Також нагадали про обов’язкове перебування у сховищі мешканців гуртожитку, оскільки безпека сьогодні понад усе.

  

  Наставники розповіли про ризики, пов’язані з поширенням ГРВІ, рекомендували уникати місця скупчення людей і в разі погіршення стану здоров’я залишатись дома, попередивши про це старосту.
  Також проаналізували відвідуваність занять у перші дні, обговорили причини пропуску деякими студентами та наполегливо рекомендували бути присутніми на заняттях. Адже з перших пар викладачі розповідають важливі моменти та особливості вивчення дисциплін.

 

  Невід’ємною складовою життя в університеті є соціальна, культурно-мистецька та наукова діяльність студента. Тому наставники нагадали про рейтинг додаткових балів як можливість покращення успішності і порекомендували активно долучатись до відповідних заходів.

Наталія Буйських, Юрій Лакида, Сергій Мазурчук,
Денис Зав’ялов, Олександра Горбачова
наставники від кафедри ТтаДВД

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook