Пам’яті героїв Небесної Сотні

22 лютого 2024 року

 

1Цими днями ми вшановуємо пам'ять Героїв Небесної Сотні та подвиг усіх учасників Майдану. Цей подвиг, та події цього часу, змінили хід історії України та поклали початок кінця російської імперії. Перемога на Майдані – це наша перша перемога над російським агресором.

Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти спільно з бібліотекою ВСП «Рівненський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України» зініціювали проведення онлайн заходу-реквієму до вшанування подій на Майдані «ПАМЯТІ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ».

2

20 лютого працівники нашої бібліотеки, разом із студентами Мар’яною СУЛІМОВОЮ (гр.Ек-21), Назаром ОСІЯНОМ (гр.Ео-21) та Артуром СЄДАНОВИМ (гр.К-21), підготували матеріли-спогади, поезію та тематичне відео в честь тих, хто навіки ввійшов в новітню історію України як НЕБЕСНА СОТНЯ.

3

У заході-реквіємі також взяли участь ВСП «Ніжинський фаховий коледж НУБіП України», Борщівський агротехнічний фаховий коледж та ВСП «Глухівський агротехнічний фаховий коледж Сумського національного аграрного університету».

4

Захід-реквієм до Дня Пам’яті Героїв Небесної Сотні можна переглянути за посиланням  https://www.youtube.com/watch?v=s-czts9uxH0

Ольга МИХАЙЛИШИН,
завідуюча бібліотекою
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook