Системна робота гуртка

22 лютого 2024 року

Учасники наукового гуртка «Бджільництво», активно готуються до нового пасічницького сезону 2024

 

   Після проведених зимових канікул, учасники наукового гуртка “Бджільництво” з великим задоволенням розпочали свою роботу. Під керівництвом доцента Войналовича Миколи Володимировича та майстра виробничого навчання Чесановського Андрія Миколайовича гуртківці приступили до підготовки пасіки до нового сезону бджільництва.

   Розпочали свою роботу із засідання, де обговорили плани на поточний семестр. Оскільки бджоли перебувають ще в зимівлі, то гурківці приступили до збору рамок , вуликів, нуклеусів та інших підготовчих робіт до нового пасічницького сезону. Матеріально – технічна база кафедри дозволяє робити це на високому рівні.

   Також гуртківці не забувають про диких родичів медоносних бджіл які мешкають на Голосіївській навчально-дослідній пасіці.

   Гуртківці активно долучилися до підготовки навчально-демонстраційного майданчика до нового сезону, зокрема натягнули сітку та вирівняли металевий каркас.

  Не полишають гуртківці і вивчення біології Apis MeIIifera та її близьких родичів, для яких сезон починається дещо швидше.

   Гуртківці мають змогу відвідувати курси “ Хочу бути бджолярем” , які проходять щосуботи в очному форматі в аудиторіях кафедри бджільництва.

   Активно долучаються гуртківці і до створення племінної пасіки Української породи бджіл під керівництвом професора Ігоря Гончаренка на базі кафедри. Уже облаштували місце для нових нуклеусів. Самі нуклеуси практично повністю готові до використання.

   За ініціативи завідувача кафедри Бджільництва – професора Повознікова Миколи Гавриловича гуртківці розповідають про свою роботу в Tik Tok відео кафедри Бджільництва.

https://www.tiktok.com/@kafedra_bdzhilnytstva?_t=8k2pHFfI9vp&_r=1

 

Запрошуємо всіх бажаючих доєднатися до сім’ї юних бджолярів.

Чекаємо вас на кафедрі бджільництва НУБІП України щочетверга .

 

Сьорак Дем’ян,

староста наукового гуртка “Бджільництво’’,

студент 3 групи 3 курсу спеціальності ТВППТ 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook