Гостьові лекції як один із способів профорієнтаційної роботи кафедри обліку та оподаткування

17 лютого 2024, 14:14
   Співпраця кафедри бухгалтерського обліку та оподаткування з відокремленими підрозділами фаховими коледжами Національного університету біоресурсів і природокористування України має системний характер та дозволяє обмінюватися досвідом, що в свою чергу, сприяє підвищенню якості освіти. Такий формат комунікації як гостьові лекції дають можливість студентам детальніше зрозуміти можливості та вимоги обраної професії, а також ознайомитися з навчальним процесом кафедри обліку та оподаткування НУБіП України.
   15 лютого 2024 року доцентом кафедри обліку та оподаткування НУБіП України Оксаною ГАНЯЙЛО була проведена лекція для студентів спеціальності «Облік і оподаткування» ВСП «Ніжинський фаховий коледж НУБіП України» на тему: «Ведення обліку у фізичних осіб - підприємців».
    Питання, які було розглянуто на лекції, стосувалися вибору системи оподаткування у діяльності фізичних осіб-підприємців та її вплив на ведення обліку, особливості обліку праці найманих працівників та використання програмованих реєстраторів розрахункових операцій у ФОП. Студенти активно долучалися до дискусії, ставили запитання, що сприяло обміну думками та досвідом серед учасників.
    Сподіваємося, що питання, які були розглянуті на лекції дозволили студентам отримати більше інформації та сприятимуть розумінню, чи відповідає обрана професія їхнім інтересам та навичкам.
 
   Також на лекції було висвітлено переваги і можливості навчання в НУБіП України. Сподіваємося що після закінчення коледжу студенти продовжать навчання на кафедрі обліку та оподаткування базового університету.
 
Любов Миськів,
старший викладач кафедри
обліку та оподаткування

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook