Відкрита лекція доцента кафедри екології агросфери та екологічного контролю Світлани Паламарчук

22 лютого 2024 року
На кафедрі екології агросфери та екологічного контролю 20 лютого 2024 року на 2 парі відбулася відкрита лекція доцента кафедри Паламарчук Світлани Петрівни з дисципліни «Екологічна стандартизація і сертифікація» для магістрів І р.н. зі спеціальності 101 «Екологія» факультету захисту рослин, біотехнологій та екології на тему: «Екологічне маркування продуктів харчування в Україні».
Особливістю відкритої лекції є те, що вона з одного боку є звичайною, а з іншого - є подією у професійній діяльності лектора та вимагає від нього продемонструвати колегам власну педагогічну майстерність. Основною метою відкритої лекції є контроль якості викладацької роботи НПП, обмін досвідом, дружня допомога колег у розкритті недоліків роботи та їх усунення, пошук можливостей вдосконалення навчального процесу.
 

На лекційне заняття завітали науково-педагогічні працівники з кафедри екології агросфери та екологічного контролю, зокрема кандидат педагогічних наук, доцент Строкаль В.П., кандидат сільськогосподарських наук, доцент Бережняк Є.М., кандидат сільськогосподарських наук, доцент Павлюк С.Д., кандидат сільськогосподарських наук, доцент Сербенюк А.А. Варто зазначити, науково-педагогічні працівники та студенти активно приймали участь в обговоренні загальних лекційних питань  та долучались до наукової дискусії. Науково-педагогічні працівники зазначали змістовність лекції (тема розкрита повністю), інформативність (у лекції міститься актуальний та європейсько-зорієнтований матеріал), зв'язок з практикою (показано практичне значення представленого матеріалу), логічність, вільне володіння матеріалом (лектор не читає текст, а розмірковує, відповідає на питання), емоційність (відчуття зацікавленості лектора та його особиста думка), контакт з аудиторією, культура мови, доступність та темп викладення, надали позитивну оцінку викладення матеріалу та проведення лекції.
 
 
Віта Строкаль,
к.пед.н., доцент,
доцент кафедри екології агросфери та

 екологічного контролю  

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook