Програма "Ревізор харчовиків" відвідала факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК

7 квітня 2015 року
м. Київ, НУБіП України

    Студентська організація факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК запросила свою програму "Ревізор харчовиків" на факультет, для перевірки стану роботи деканату. І сталось так, що програма «Ревізор харчовиків» потрапила саме на засідання розширенної ради факультету, яке звично проходить вранці по понеділкам. Було приємно бачити, як за чашкою чаю наша факультетська професура вирішує студентські важливі питання.



     Організатор факультетської програми «Ревізор харчовиків» - теж Ольга, але не Фреймут, а Жосан –голова суденської органіізації факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК. У ролі факультетського експерта - «ревізора» - відмінниця Ганна Редзюх

     Приємно приходити в наш деканат, де завжди чистота, порядок, посмішка декана та працівників деканату, поспілкуватись, порадитись у вирішенні щоденних питань по навчанню, проживанню, дозвіллю та відпочинку. Факультетський «Ревізор харчовиків» не вагався чи можна залишити своє "золото" тут?


 

 

 

 

 

 

     З гордістю можна сказати, що факультетський "Ревізор харчовиків" залишив свою ЗОЛОТУ відзнаку на факультеті, адже працівники деканату наполегливо, щоденно та завзято з батьківською опікою та порадами готові прийти на допомогу нашим студентам.

     А за дотриманням такої опіки пильно слідкує професор, доктор технічних наук Баль-Прилипко Лариса Вацлавівна, яка прикладає усіх зусиль щоб студенти почували себе у великій родині науковців та наставників як у батьківському домі.

 

  

 

 

 

 

Жосан Ольга,
голова студенської організації факультету
харчових технологій та управління
якістю продукції АПК


 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook