Відкрита лекція з дисципліни «Діагностування, обслуговування та ремонт електрообладнання»

22 лютого 2024 року

   22 лютого 2024 року доцент кафедри електротехніки, електромеханіки та електротехнологій Віталій Наливайко провів відкриту лекцію з дисципліни «Діагностування, обслуговування та ремонт електрообладнання» на тему «Діагностування пристроїв захисного вимикання» для студентів 2 курсу скороченого терміну ОС «Бакалавр» спеціальності 141 – «Електротехніка, електромеханіка та електротехнології» ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження.

 

 

Лекція відбувалася в очному режимі, супроводжував влучно підібраний різноманітний презентаційний матеріал, який включав конструктивні, графічні та табличні дані по зазначеній тематиці, що дозволило лекторові застосовувати прийоми розповіді, показу, характеристики, пояснення, коментування матеріалу і зберегти стійку увагу слухачів на протязі всього заняття.

Під час лекції студенти задавали велику кількість запитань щодо використання пристроїв в різних умовах та отримали практичні рекомендації.

На занятті були присутні представники професорсько-викладацького складу та аспіранти кафедри електротехніки, елекетромеханіки та електротехнологій. Заняття було проведене на високому педагогічному рівні і отримало схвальні відгуки.

 

Окушко Олександр Володимирович,

завідувач кафедри електротехніки,

електромеханіки та електротехнологій

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook