Студент - в центрі уваги куратора

19 лютого 2024, 22:13
    Куратор групи АІ-2303м ТТТ Олег Заболотько провів позачергову зустріч з метою ознайомлення студентів з інформацією від адміністрації факультету про «…результати аналізу виходу студентів факультету на очне навчання та відвідування аудиторних і дистанційних занять».

   В ході зборів куратором було висвітлено результати контролю виходу студентів групи на очне навчання, який здійснювався деканатом факультету та навчальним відділом, проаналізовано стан відвідування занять за кожним студентом академічної групи та визначено шляхи для покращення цього показника. Відмічено, що за результатами першого семестру за невиконання умов контракту та незадовільні результати навчання відраховано з числа студентів 12 членів групи. На черзі, це погашення заборгованості з дисциплін в третю відомість. Робота комісії на кафедрах для отримання оцінки за іспит, іспит проводиться очно. Виконання умов до формування наказу за індивідуальним графіком. В групі таких студентів є п’ять, які повинні намагатись навчатися більш наполегливо, підтримувати контакти з групою та викладачами дисциплін.

   Куратор звернув увагу на виконання умов з написання кваліфікаційних робіт, апробацію результатів досліджень у виданнях, перспективи організації навчального процесу та відзначення 95-ї річниці факультету.
   Формування у студентів групи громадянської позиції, патріотизму, почуття гордості за свою країну, навчальний заклад, родину, готовності до трудової діяльності, відповідальності за свою долю, майбутнє суспільства, держави та людства.
   Куратор підкреслив, що студентство постійно потребує максимальної уваги й підтримки в умовах воєнного стану та комплексного підходу у вирішенні нагальних потреб освітнього, побутового та дозвільного характеру.
 
Олег Заболотько,
куратор групи АІ 2303м

 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook