Відбулася відкрита лекція доцента кафедри статистики та економічного аналізу на тему "Побудова простої лінійної економетричної моделі"

22 лютого 2024, 10:00

Відповідно до затвердженого графіку проведення відкритих лекцій в Національному університеті біоресурсів і природокористування України, 21 лютого 2024 р. кандидат економічних наук, доцент Симоненко О. І. прочитала відкриту лекцію з дисципліни «Економетрика» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» ОП «Фінанси і кредит», 2 курсу,  присвячену питанням методики побудови простої лінійної економетричної моделі, перевірки моделі на верифікацію і прогнозування економічних явищ і процесів. 

 

На лекції були присутні в.о. завідувача кафедри статистики та економічного аналізу, к.е.н., доцент Музиченко А.О., в.о. завідувача кафедри банківської справи та страхування, к.е.н., доцент Костюк В.А., д.е.н., професор Лазаришина І.Д., д.е.н.,професор  Савчук В.К., к.е.н., доцент Воляк Л.Р., к.е.н., доцент Гузь М.М., к.е.н., доцент Куць Т.В., к.е.н., доцент Макарчук О.Г., к.е.н., доцент Чухліб А.В., к.е.н., доцент Шиш А.М. 

 

За змістом лекція побудована у відповідності до плану теми та робочої програми дисципліни «Економетрика». Лекційний матеріал супроводжувався практичними прикладами, що дозволило здобувачам краще зрозуміти і засвоїти економетричний інструментарій та особливості його використання в побудові моделі і у подальшому аналітико-прогностичне дослідження. Лектор продемонструвала вільне володіння навчальним матеріалом, викладання якого доповнювалося  цікавою презентацією. 

У цілому лекція к.е.н., доцента Симоненко О.І. була проведена на високому науковому і навчально-методичному рівні та одержала позитивні відгуки колег і студентів.

 

Леся Воляк,

к.е.н., доцент кафедри статистики

та економічного аналізу  

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook