ВИХОВНА ГОДИНА З СТУДЕНТАМИ 6 КУРСУ 2 ГРУПИ ПРИСВЯЧЕНА ДНЮ ЄДНАННЯ

23 лютого 2024 року
День Єднання ‒ молоде свято. Лише третій раз воно відзначається на державному рівні. Воно ще не має сформованих  певних традицій, але вже відіграє важливе значення для нашої держави. Формування в студентської молоді розуміння єдності та цілісності України, виховання любові до рідного краю, почуття причетності до всіх подій, що відбуваються в Україні, пробудження національної самосвідомості є дуже важливою ланкою виховного процесу, особливо у воєнний час. 
 
Під час проведення виховної години студенти поглибили свої знання про історичний факт єднання українського народу та його значення. Поглибили свої знання про єдність, незалежність і суверенність нашої держави.
Розвиток у вихованців бажання брати посильну участь у розбудові та зміцненні єдності нашої держави; почуття гордості за свій народ, країну, готовності здобувати якісну освіту і розумними справами збагачувати рідну землю допомагають нашій молоді зростати з вірою у велике майбутнє нашої Батьківщини.
Також,  наставник групи наголосила про обов’язковість відвідування занять, правила поведінки в гуртожитках та університеті, академічну доброчесність, заходи протиепідеміологічної безпеки та правила поведінки під час повітряної тривоги. Студенти поділились враженнями від пройденої практики та про свій стан здоров’я.
Виховну годину завершили такими словами: 
Різні в світі є країни, різні люди є на світі. 
Різні гори, полонини, різні трави, різні квіти... 
Є з усіх одна країна найрідніша нам усім. 
То ‒ прекрасна Україна, нашого народу дім. 
Різні в світі є країни,
Гарні є, і є багаті, 
Та найкраще в Україні,  
Бо найкраще ‒
 в рідній хаті. 
Любіть свою країну, дбайте про неї, розвивайте її і прославляйте на весь світ! 
Слава Україні!
 
Куратор студентів 6 курсу 2 групи,
доц. Тетяна ПАЛЮХ
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook