Голова Наглядової ради нашого університету Микола Томенко відвідав факультет ветеринарної медицини

7 квітня 2015, 10:11
Факультет ветеринарної медицини

2 квітня факультет ветеринарної медицини НУБіП України у супроводі ректора Станіслава Ніколаєнка відвідав відомий політик і громадський діяч, голова Наглядової ради нашого університету, а також  голова комітету з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи Верховної Ради України Микола Томенко.

На факультеті Микола Томенко відвідав кафедри ветеринарно-санітарної експертизи; фізіології, патофізіології та імунології тварин, а також анатомії тварин імені академіка В.Г. Касьяненка. Зокрема, він зустрівся з викладачами кафедри ветеринарно-санітарної експертизи і студентами-магістрами, які проводили дослідження по визначенню гігієнічних показників молока. Завідува кафедри Якубчак Ольга Миколаївна прозповіла про проблеми, які необхідно вирішити на державному рівні, стосовно стандартів на продукцію тваринництва.

Відвідавши кафедру фізіології, патофізіології та імунології тварин, Микола Томенко отримав уявлення про наукову проблематику кафедри та її практичну цінність для ветеринарії та медицини загалом. Зокрема, мова йшла про клітинні технології. Професор Анатолій Мазуркевич розповів про намір створити на базі факультету центр клітинних технологій.

На кафедрі анатомії тварин імені академіка В.Г. Касьяненка Микола Томенко відвідав музей анатомії, який нараховує близько півтори тисячі ексклюзивних експонатів та немає конкурентів серед аналогічних факультетів України, і не тільки. Завідувач кафедри Олег Мельник розповів Миколі Володимировичу, що кафедра має цікавий і перспективний проект з польськими колегами стосовно пластинації органів тварин.

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook