Відбулося чергове засідання навчально-методичної комісії факультету ветеринарної медицини

23 лютого 2024 року
ФВМ НУБіП України
   19 лютого під головуванням д.вет.н., професора Володимира Кіндратовича Костюка відбулося чергове засідання Навчально-методичної ради факультету ветеринарної медицини.

   На ньому було розглянуто навчально-методичні розробки, підготовлені науково-педагогічними працівниками кафедри фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії, кафедри анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В.Г. Касьяненка факультету ветеринарної медицини, а також методичні вказівки до вивчення дисципліни «Генетика», підготовлені науково-педагогічними працівниками кафедри генетики, розведення та біотехнології тварин факультету тваринництва та водних біоресурсів. Голова та члени навчально-методичної ради відмітили позитивні сторони навчально-методичних розробок і вказали на деякі недоліки та упущення, виявлені у представлених до розгляду роботах, автори яких прийняли завуаження до уваги та виправили відмічені недоопрацювання.

 

   На засіданні розглянуто електронні навчальні курси, підготовлені до атестації та переатестації науково-педагогічними працівниками кафедр факультету, зокрема кафедри терапії і клінічної діагностики та кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого.

Володимир Костюк,
голова навчально-методичної ради

Ірина Деркач,
секретар навчально-методичної ради,
доцент, д.вет.н.

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook