Засідання проєктної групи Ecotwins – обговорення завдань другого року

23 лютого 2024 року

   Під керівництвом координатора проекту Оксани Тонхи відбулося засідання групи проекту Ecotwins (ГОРИЗОНТ ЄВРОПА «Розвиток дослідницького потенціалу та підвищення кваліфікації групи дослідників Національного університету біоресурсів і природокористування України з агроекологічної інтенсифікації рослинництва»). 

   Першим питанням порядку денного було обговорення участі у Літній школі в Барселоні, де особисто візьмуть участь 4 учасники проекту Ecotwins від Національного університету біоресурсів і природокористування України. За результатами обговорень було вирішено підготувати Google-форму для онлайн-реєстрації учасників, зокрема викладачів та студентів Національного університету біоресурсів і природокористування України. Програму «Літня школа з практик сталого сільського господарства та семінар з розвитку потенціалу для наукового написання» можна знайти за посиланням: sites/default/files/u402/summer_school_agenda.pdf.

   Наступним питанням порядку денного була підготовка рекламного ролика про проект для розповсюдження в соціальних мережах.

   Звичайно, важливою частиною зустрічі стало обговорення підготовки до нового сезону польових досліджень, а також організація у травні конференції проекту Ecotwins для його популяризації.
   В підсумку зустрічі розподілили завдання між учасниками.
З успішним початком нового року діяльності проєкту «Ecotwins»!
Ірина Шпакович, 
асистент кафедри генетики, селекції і
насінництва ім. проф. М.О. Зеленського
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook