Вибір професії - виклик сьогодення та крок до успішного майбутнього

23 лютого 2024 року
В черговий раз відбулася зустріч з майбутніми абітурієнтами київської гімназії східних мов № 1. Нашій зустрічі завдячуємо студентці 2-го курсу спеціальності соціальна робота пані Світлані Романенко.
З майбутніми абітурієнтами обговорили значення фаху соціального робітники у відбудові майбутнього, широкий спектр працевлаштування, а також багатогранність та унікальність професії.
 Досить часто з моєю колегою Русланою Миколаївною Білик ми чуємо від випускників одинадцятих класів питання, які ж мінуси нашого університету?) Звісно, не можуть бути одні плюси! І це добре! І ми з впевненість відповідаємо, що це відсутність нестатутних відносин в площині викладач-студент; обов’якова присутність на парах і виконання практичних завдань; очне навчання (дехто відвик від очного навчання за період карантину та військових дій); приймати активну участь на практичних заняттях, і ми нікому не надамо можливості нудьгувати в нашій університетській родині!!
 
Кожна така зустріч з майбутніми абітурієнтами унікальна. І цього разу ми не лише поділилися своїми знаннями на стільки на скільки цього нам дозволив час, а ще й отримали символічний подарунок у вигляді чашки. Який поїде на кафедру та буде символом нашої співпраці з гімназією східних мов № 1!
 
Старший викладач кафедри соціальної роботи та реабілітації, Наталія БОНДАРЕНКО
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook