Консультативна та матеріальна допомога НДГ «Великоснітинське» кафедрами епізоотології, мікробіології і вірусології та гінекології і біотехнології відтворення тварин

23 лютого 2024, 16:13

   Вже четвертий рік поспіль співробітники кафедр епізоотології, мікробіології і вірусології, а також акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин постійно надають консультативну допомогу навчально-дослідним господарствам НУБіП України з питань організації проведення лікувально – профілактичних заходів в тваринництві.

   І цей рік стає не виключенням. Так, доцентами В. Ситніком та Ю. Жуком в лютому 2024 року була надана консультативна та практична допомога щодо акушерсько-гінекологічних захворювань у корів, а також надані рекомендації щодо організаційно-господарських та ветеринарно-санітарних заходів на тваринницькій фермі. Але, для надання якісно проведених послуг в НДГ «Великоснітинське» необхідні ветеринарні засоби, яких на сьогодні не завжди вистачає.

   Завдяки багаторічній співпраці співробітників кафедр з українським виробником ветеринарних препаратів ТОВ «БРОВАФАРМА» вдалося отримати благодійну безкоштовну допомогу для ВП НДГ «Великоснітиське» у вигляді ветеринарних препаратів (антибіотики, сульфаніламіди, вітаміни, та інсектоакарицидні засоби, протимікробні мазі) на суму 91096 грн 50 копійок.
  Керівництво господарства, ветеринарні спеціалісти та доценти В.Ситнік та Ю.Жук висловлюють подяку керівництву та колективу ТОВ «Бровафарма» за матеріальну підтримку в цей нелегкий для держави час.

Володимир Мельник, зав каф. епізоотології,
мікробіології і вірусології

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook