Summer School in Sustainable Agriculture Practices and Capacity Building Workshop for Scientific Writing (Barcelona, 3rd March – 14 March)

23 лютого 2024 року
   В рамках проекту ECOTWINS «Research capacity building and upskilling and upgrading the research team in NUBiP (Ukraine) on agroecological intensification for crop production» проводитиметься Summer School in Sustainable Agriculture Practices and Capacity Building Workshop for Scientific Writing (Літня школа з практик сталого сільського господарства та семінар з розвитку потенціалу для написання наукових робіт) на базі Школи міжнародного бізнесу ESCI–UPF (Барселона, Іспанія) в період з 3 по 14 березня 2024 року.
   Двотижневий цикл включатиме питання інтенсифікації сільського господарства, отримання та обробку даних польових дослідів та підготовку наукової статті. Літня школа проходитиме в гібридному форматі (очно та дистанційно). Для участі в дистанційному форматі необхідна попередня реєстрація.
   Перший тиждень (4.03–8.03) буде присвячений інтенсифікації сільського господарства та особливостях проведення польових дослідів такого типу (учасники проекту ECOTWINS з SLU (Швеція), UCPH (Данія), ESCI-UPF (Іспанія), НУБіП (Україна)).
   Другий тиждень (11.03–14.03) буде сфокусований на огляді кожного елементу наукової статті за принципом IMRAD (запрошений гість, професор Julia T Williams)
   Даний захід проводиться за фінансування проекту ECOTWINS в межах програми Horizon Europe Framework Programme (HORIZON), грантова угода №101079308.
   Повна програма стажування представлена за посиланням: 
nubip.edu.ua/sites/default/files/u402/summer_school_agenda.pdf
   Для участі необхідно заповнити Гугл-форму за посиланням: 
forms.gle/iS2oCaLGAexjhpCP6
*Після реєстрації Вас буде додано до чату, де буде вказуватись вся необхідна та актуальна інформація. Розклад та посилання на вебінар надсилатиметься завчасно перед початком заходу на електронні скриньки зареєстрованих учасників.

   Контактна особа:

Богдан Мазуренко ([email protected])

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook