Ознайомлення з процесом монтажу фотомодулів сонячної електростанції в компанії «Атмосфера»

22 серпня 2023 року

 

 

    Однією з найважливіших складових вищої освіти є практичний досвід, який можуть отримати студенти завдяки співпраці університету із відомими підприємствами. Однак не менш важливим є і професійний досвід самого педагогічного колективу. Викладачі кафедри електропостачання ім. проф. В. М. Синькова ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження Національного університету біоресурсів і природокористування України (НУБіП), доцент Андрій Петренко та асистент Павло Федорченко отримали практичний досвід ознайомлення з процесом монтажу в інноваційній компанії "Атмосфера".

    Представники компанії "Атмосфера" детально продемонстрували принципи встановлення фотомодулів на даху та використання різних технологій кріплення для підвищення якості монтажу обладнання.

Завдяки співпраці з підприємствами, які є лідерами у своїх галузях, університет підтримує актуальність освіти та надає студентам можливість вивчати сучасні підходи до вирішення реальних завдань. Візит до компанії "Атмосфера" став не лише важливою навчальною подією, а й невід'ємною частиною розвитку викладацького колективу НУБіП, що позитивно відобразиться на якості підготовки майбутніх фахівців.

Андрій Петренко
доцент кафедри
Павло Федорченко
асистент кафедри

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook