Чергова атестація аспірантів кафедри

21 серпня 2023 року

Аспірант Кулибаба Євгеній Олегович, доповів про результати виконання дисертаційної роботи на тему: «Управлінння енергоефективністю чотирипровідних трифазних мереж в системі енергоменеджменту підприємства» (Науковий керівник – д.т.н. Каплун В.В.) за 1 рік навчання в аспірантурі. За результатами його досліджень вже є перші публікації.

Аспіранти першого року прозвітували про затверджені теми і план дисертаційного дослідження. Цього року кафедра поповнилась трьома аспірантами, які розпочали своє навчання 1 травня 2023 року. А отже маємо такі нові тематики досліджень на здобуття ступеня доктора філософії:

  • «Підвищення надійності експлуатації асинхронного двигуна вузла водопостачання та зниження енергозатрат» аспіранта Матвієнка Олександра Михайловича (Науковий керівник – д.т.н. Кривоносов В.Є.);

  • «Розроблення методів і засобів управління ефективністю енергетичних систем з відновлювальними джерелами енергії» аспіранта Прокопенка Сергія Олександровича (Науковий керівник – д.т.н. Осипенко В.В.);

  • «Надійнісно-вартісні моделі оптимізації секціонування повітряних розподільчих мереж 6-20кВ в умовах застосування «розумних» технологій» аспіранта Подольського Андрія Миколайовича (Науковий керівник – д.т.н. Каплун В.В.).

НПП кафедри затвердили звіти та проголосували одноголосно за атестацію аспірантів та продовження їх навчання в аспірантурі.

Вікторія Ликтей

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook