Підсумки виробничої практики студентів 6 курсу факультету ветеринарної медицини

24 лютого 2024 року
Факультет ветернарної медицини

   Відповідно до робочого навчального плану та наказів ректора НУБіП України, з 1 січня до 9 лютого 2024 р. студенти 6 курсу ОС «Магістр» факультету ветеринарної медицини НУБіП України пройшли другу частину виробничої практики. Для проведення підсумкової атестації за результатами виробничої практики на факультеті ветеринарної медицини розпорядженням декана була створена комісія у складі: доц. Лакатош В.М. (голова), доц. Гаркуша С.Є., ас. Климчук В.В., доц. Гончаров С.Л., доц. Таран Т.В., проф. Шарандак П.В., доц. Шевчук В.М.

   Комісія працювала 16, 19 та 23 лютого 2024 року і провела 7 засідань, на яких були заслухані та обговорені звіти всіх студентів. Першими захищали звіти і щоденники студенти спеціальності 211 – Ветеринарна медицина (1-9 групи), які проходили практику у клініках ветеринарної медицини дрібних домашніх тварин.

   Аналіз результатів захисту засвідчив, що впроваджені деканатом ФВМ заходи з покращення виробничої практики, які були прийняті вченою радою факультету за наслідками попередньої практики, дали позитивні результати. Так, за результатами захисту матеріалів другої частини виробничої практики на 8% зросла кількість відмінних оцінок, на 5% зменшилась кількість задовільних оцінок і, що важливо, на 7 % зменшилась кількість недопущених до захисту.

   Також зросла якість знань студентів, яка була найвищою у 9-й (85%), 5-й (69%) та 3-й (67%) групах.  Успішно захистили виробничу практику і студенти спеціальності 212 – Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза (10 група). Цього року практику студенти проходили в Головних управліннях держпродспоживслужби різних областей, Центральній випробувальній Державній лабораторії держпродспоживслужби та Українській лабораторії якості та безпеки продукції АПК НУБіП України.

   За результатами роботи комісія сформувала пропозиції щодо подальшого покращення виробничої практики студентів 6 курсу, які будуть внесені на розгляд Вченої ради факультету ветеринарної медицини 21 березня 2024 року.

Голова комісії доц. Лакатош В.М.,
заст. декана ФВМ доц. Жук Ю.В.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook