730 днів незламності: друга річниця повномасштабного вторгнення

24 лютого 2024 року

 24 лютого 2024 року виповнюється два роки від початку злочинного повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну. Цей напад став кульмінацією загарбницької війни, яку москва розпочала проти України 10 років тому з окупації Криму у 2014 році.
 Героїчний опір українців – це не лише боротьба за фізичне виживання Українського народу та свободу нашої країни. У цій війні Україна захищає свій європейський вибір, свою ідентичність і цінності як частину європейських. Українці проливають кров за вільну, демократичну Європу.
 Попри всі труднощі ми вистояли, ми стали сильнішими, ми тримаємося і віримо в Перемогу. Наші викладачі і студенти – на передовій, і, нажаль, багатьох вже не повернути, адже заради Батьківщини вони віддали найцінніше – своє життя... Вічна їм шана!
 Попри всі виклики ми тримаємо і освітній фронт: ми працюємо, навчаємо і навчаємося, ми відкриваємо нові лабораторії і подаємо наукові проекти, ми проходимо акредитації і набираємо нових абітурієнтів.
 Наші викладачі та студенти продовжують робити все можливе аби допомогти Збройним Силам України наблизити Перемогу. Сітки й окопні свічки, донати та мавіки, благодійність і волонтерство – стали для всіх нас не просто словами…

 В нас є спільна мета і в єдності наших помислів, наших зусиль - наша сила.

 Ми обов'язково переможемо та все відбудуємо. Ми завжди пам'ятатимемо все, що сталося, всіх, кого втратили і як тяжко виборювалася наша свобода.

 

Слава Україні! Слава нашим Героям!

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook