На факультеті землевпорядкування відбулась організаційна зустріч адміністрації з майбутніми випускниками-бакалаврами

25 лютого 2024, 10:00
факультет землевпорядкування
  Після успішного початку весняного семестру 2023-2024 н.р. для майбутніх випускників-бакалаврів спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» розпочався відповідальний етап, що завершиться підсумковою атестацією. Адміністрацією факультету землевпорядкування було проведено зустріч зі здобувачами випускного курсу, присвячену організаційним питанням підготовки й захисту бакалаврської кваліфікаційної роботи та особливостей складання Єдиного вступного іспиту з іноземної мови.

  Перш за все, декан факультету землевпорядкування Тарас Євсюков нагадав випускникам-бакалаврам про особливості організації освітнього процесу в умовах воєнного стану і в деталях зупинився на питаннях підготовки і захисту бакалаврських кваліфікаційних робіт. Тарас Олексійович наголосив, що підготовку бакалаврської кваліфікаційної роботи необхідно виконувати з дотриманням вимог «Положення про бакалаврську кваліфікаційну роботу у Національному університеті біоресурсів і природокористування України» (https://nubip.edu.ua/sites/default/files/u284/polozhennya_bakalavrsku_kvalifikaciynu_robotu_2021.pdf). Відповідно до графіку освітнього процесу на 2023-2024 н.р. робота Екзаменаційної комісії із захисту бакалаврських робіт запланована у термін з 17 по 22 червня 2024 року. За 10 днів до початку захистів (до 07 червня 2024 р.) здобувачі випускного курсу ОС «Бакалавр» спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» повинні подати відповідальному від факультету землевпорядкування (доц. Чумаченко О.М.) електронну версію кваліфікаційної роботи для перевірки її на ознаки наявності плагіату і розміщення в університетському репозиторії.

 

  Заступник декана з навчальної та виховної роботи Олександр Шевченко додав, що з метою апробації результатів бакалаврської кваліфікаційної роботи, випускникам-бакалаврам корисно взяти участь у Міжнародній науково-практичній конференції молодих вчених, студентів та аспірантів на тему: «Землеустрій і топографічна діяльність в умовах війни та післявоєнного відновлення і зміни клімату» 07-08 березня 2024 р. Також, Олександр Вікторович зазначив, що протягом лютого 2024 року, на випускових кафедрах факультету землевпорядкування відбудуться проведення здобувачами презентації мети, завдань, методів теоретичної складової бакалаврських кваліфікаційних робіт.
  Завідувач кафедри геодезії та картографії, гарант освітньої програми «Геодезія та землеустрій» Іван Ковальчук зауважив, що написання якісної бакалаврської кваліфікаційної роботи потребує багато часу і старань, тож випускникам варто приділити якомога більше уваги атестаційній роботі вже сьогодні, щоб 27 червня 2024 року отримати омріяні дипломи ОС «Бакалавр».

 

  Заступниця відповідального секретаря приймальної комісії НУБіП України Євгенія Кривов’яз розповіла про особливості цьогорічного вступу в магістратуру. Вступ до магістратури у 2024 році, зокрема на спеціальність 193 «Геодезія та землеустрій», заплановано з обов’язковим складанням єдиного вступного іспиту з іноземної мови (ЄВІ). Український центр оцінювання якості освіти опублікував календар вступних випробувань для майбутніх магістрів. Іспити проходитимуть у дві сесії. Основна сесія іспитів відбудеться з 24 червня до 15 липня, додаткова – з 31 липня до 14 серпня. Основний етап реєстрації триватиме із 7 до 29 травня включно. Реєстрацію здійснюватимуть приймальні комісії закладів вищої освіти. До 17 червня учасники, зареєстровані на основну сесію вступних випробувань, отримають на своїх інформаційних сторінках запрошення-перепустки, де будуть вказані дата, час і місце проведення тестування, а до 26 липня – учасники додаткової сесії. Інформація про результати основної сесії за шкалою 100-200 балів з’явиться на інформаційних сторінках учасників до 20 липня, додаткової – до 20 серпня.

 

  Потому були питання й відповіді. Здобувачі, отримавши низку першочергових завдань і доручень, приступили до роботи. Бажаємо випускникам факультету землевпорядкування вміло справлятися із усіма завданнями, отримати омріяні дипломи бакалавра та успішно вступити в магістратуру рідного Університету!

Людмила Гунько,
доцент кафедри землевпорядного проектування 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook