Відбулась атестація аспірантів на факультеті тваринництва та водних біоресурсів

21 лютого 2024 року

    Відповідно до наказу ректора НУБіП України № 42 від 19 січня 2024 року «Щодо проведення атестації аспірантів та здобувачів» 15 лютого 2024 року в змішаному (очно-дистанційному) форматі на факультеті тваринництва та водних біоресурсів відбулася атестація аспірантів, що проходять навчання за двома освітньо-науковими програмами підготовки доктора філософії зі спеціальностей «204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та «207 – Водні біоресурси та аквакультура».

   Атестаційна комісія у складі: голова комісії – декан факультету, кандидат ветеринарних наук, доцент, Руслан Кононенко; члени комісії: доктор сільськогосподарських наук, професор, гарант ОНП «Водні біоресурси та аквакультура» Віталій Бех; доктор сільськогосподарських наук, професор, гарант ОНП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» Сергій Рубан; кандидати сільськогосподарських наук, доценти Дмитро Уманець та Тетяна Голубєва заслухала звіти аспірантів та оцінили їх здобутки за звітний період.

    Всього до розгляду комісії було представлено звіти 36 аспірантів. Аспіранти переважно у очному іноді дистанційному форматі представляли свої напрацювання за звітний період, відповідали на запитання членів комісії та дискутували з проблемних наукових питань.

    Незважаючи на ситуацію, пов’язану з російською агресією, більшість аспірантів була присутня у очному форматі, що чітко прослідковується порівняно із минулими атестаційними засіданнями.

     Переважна більшість аспірантів активно працює над своїми науковими дослідженнями, публікують наукові статті та тези, виступають на конференціях.

    На жаль, один аспірант не з’явився на атестацію, тому не був атестований атестаційною комісією. Інші 36 аспірантів успішно представили свої напрацювання та були атестовані атестаційною комісією одноголосно.

      Підбиваючи підсумки роботи, члени атестаційної комісії, побажали подальшої плідної наукової роботи та вчасного захисту.

Секретар комісії,
к. с.-г.н., доцент Тетяна ГОЛУБЄВА

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook