Відбулося засідання Вченої ради факультету ветеринарної медицини

26 лютого 2024 року
ФВМ НУБіП України

   22 лютого під головуванням декана Миколи Цвіліховського відбулося засідання Вченої ради факультету ветеринарної медицини, на якому розглянуто ряд важливих питань, які стосуються життєдіяльності факультету.

   Декан факультету Микола Цвіліховський ознайомив членів вченої ради із ситуацією, подіями і здобутками, що відбулись на факультеті ветеринарної медицини впродовж січня-лютого місяця та представив поточні завдання.

 

   Про результати зимової екзаменаційної сесії 2023-2024 н.р. доповіли заст. декана Сергій Деркач і Юрій Жук. Був проведений ретельний аналіз успішності студентів усіх курсів.

 

   Завідувачі кафедр представили інформацію щодо проведеної їх колективами профорієнтаційної роботи. Також було зазначено що 01 березня 2024 р. на факультеті ветеринарної медицини буде проведено День відкритих дверей для випускників шкіл, гімназій, ліцеїв, фахових коледжів і технікумів.

 

   Про поліпшення якості освітнього процесу, освітню стратегію і запровадження перспективних біохімічних та молекулярно-біологічних методів і методик в навчальний процес на кафедрі біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого доповідав завідувач кафедри Віктор Томчук. Після обговорення та дискусійних запитань доповідь було схвалено і затверджено.

 

   Доповідь про інформаційну, навчально-наукову та патріотично-виховну складову факультету ветеринарної медицини у соцмережах представив заст. декана Тарас Савчук. Було наголошено на необхідність активно використовувати соціальні мережі як дієвий засіб проведення профорієнтаційної роботи. Завідувачам кафедр та призначених ними відповідальних за соціальні мережі активізувати роботу з популяризації факультету.

   Голова клінічної ради Наталя Грушанська представила план роботи та положення про клінічну раду факультету. На вченій раді було розглянуто запропоновані кафедрами зміни у структурі факультету ветеринарної медицини згідно пропозицій від кафедр для оптимізації і упорядкування структури факультету ветеринарної медицини.

   Про результати атестації аспірантів доповів голова комісії, професор Сергій Голопура.

   Вчена рада факультету рекомендувала кандидатуру доктора ветеринарних наук, доцента кафедри анатомії, гістології і патоморфології ім. акад. В.Г. Касьяненка Тетяни Мазуркевич до присвоєння вченого звання професора. Кандидатуру кандидата ветеринарних наук, старшого викладача кафедри цієї ж кафедри Світлани Усенко рекомендовано до присвоєння вченого звання доцента.

   Про рішення навчально-методичної комісії та наукової ради факультету доповіли їх голови – професор Володимир Костюк і директор НДІ здоров’я тварин Сергій Голопура.

 

   У підсумку декан Микола Цвіліховський наголосив на необхідності організованого та результативного проведення 1 березня Дня відкритих дверей на факультеті, продовження активної профорієнтаційної роботи та контроль освітнього процесу на факультеті. Побажав усім міцного здоров’я, швидкої перемоги та мирного неба над головою.

Слава Україні!

Секретар вченої ради
Жанна Стегней

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook