Готуємо фахівців з управління інноваційною та консалтинговою діяльністю

23 січня 2024 року

22 січня 2024 року відбулось обговорення ОПП «Управління інноваційною та консалтинговою діяльністю» ОС «Магістр» спеціальності 073 «Менеджмент» за участі відомих науковців та освітян в даній сфері в онлайн форматі.

Гарант програми ОПП «Управління інноваційною та консалтинговою діяльністю» д.е.н., професор Ольга Витвицька привітала колег із Днем Соборності України та представила присутніх.

НУБіП України є провідним університетом науково-дослідницького типу, який об'єднує науково-виробничу, навчальну і соціально-культурну сфери для забезпечення безперервного інноваційного процесу. У 2014 році на кафедрі інноваційної діяльності в АПК було відкрито спеціальність «Управління інноваційною діяльністю», яка в процесі реформування увійшла в спеціальність «Менеджмент». У зв’язку з міжнародними концептуальними положеннями в сфері інновацій і консалтингу та вимогами сьогодення було приєднано до інноваційної консалтингову діяльність і програма отримала нову назву «Управління інноваційною та консалтинговою діяльністю». В 2024 році програмі 10 років. Хочу представити структуру нової даної програми, зазначила Ольга Витвицька.


Розпочав обговорення КУЗЬМІ́Н Оле́г Євге́нович, д.е.н., професор, директор Навчально-наукового інституту економіки і менеджменту Національного університету «Львівська політехніка», який висловив своє бачення щодо назви і наповнення деяких дисциплін.

ПЕРЕРВА Петро Григорович — завідувач кафедри «Менеджмент інноваційного підприємництва та міжнародних економічних відносин» Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут», д.е.н., професор, відзначив лідируючі позиції організації освітнього процесу даної програми, які були при останній акредитаційній експертизі та висловив свої пропозиції щодо наповнення курсів.


ЖИЛІНСЬКА Оксана Іванівна – д.е.н, професор, Київського національного університету імені Тараса Шевченка, звернула увагу на наскрізний вимір менеджменту інноваційної діяльності в стандарті спеціальності «Менеджмент».

До обговорення підключились ШПАК Нестор Омелянович, д.е.н, професор кафедри менеджменту і міжнародного підприємництва, Інституту економіки і менеджменту, Національного університету «Львівська політехніка» та МИКИТЮК Петро Петрович, д.е.н, професор кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу Західноукраїнського національного університету.


Роль консалтингу в інноваціях обґрунтували д.е.н., професор КАЛЬНА–ДУБІНЮК Тетяна Прокопівна, д.е.н., ВОЛОДІН Сергій Анатолійович, д.е.н., член-кор. Національної академії аграрних наук України, директор «Інститут інноваційної біоекономіки».
Міжнародні концептуальні підходи в інноваційно-консалтинговій діяльності розкрили КРИКУНЕНКО Катерина Валеріївна, к.е.н., доцент та КОРІНЕЦЬ Роман Ярославович, директор Національної асоціації сільськогосподарських дорадчих служб України, к.е.н., доцент. Обговорення було досить конструктивним.
Гарант програми Ольга Витвицька висловила вдячність присутнім за можливість прийняти участь в обговоренні ОПП «Управління інноваційною та консалтинговою діяльністю» ОС «Магістр» спеціальності 073 «Менеджмент» і зауважила, що ми всі працюємо над вдосконаленням освітнього процесу, проте у кожному вузі своя унікальність при підготовці фахівців з управління інноваціями.

Крикуненко Катерина, к.е.н., доцент кафедри публічного управління,
менеджменту інноваційної діяльності та дорадництва

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook