Вчена рада економічного факультету: про результати зимової екзаменаційної сесії 2023-2024 навчального року та звіт голів екзаменаційних комісій заочної форми навчання

23 лютого 2024 року
    22 лютого 2024 року, вперше у 2024 році, на економічному факультеті відбулося засідання вченої ради, на якому розглянули важливі питання життєдіяльності факультету.

   На порядок денний засідання Вченої ради економічного факультету було запропоновано наступні питання: про результати зимової екзаменаційної сесії 2023-2024 навчального року; звіт голів екзаменаційних комісій заочної форми навчання; про підготовку до акредитації освітніх програм; про навчально-наукову роботу кафедри фінансів; про функціонування сторінки WEB-сайту економічного факультету, атестація аспірантів та інше.
    Про результати зимової екзаменаційної сесії 2023-2024 навчального року доповіли заступники декана економічного факультету Віталій Нагорний і Леся Воляк. Вони зосередили увагу на кількості студентів, які мають заборгованість за результатами зимової екзаменаційної сесії. Також обговорили питання, щодо погашення заборгованості з оплати за навчання студентами факультету.
     Голови екзаменаційних комісій заочної форми навчання спеціальностей: «Облік і оподаткування»Віталій Радько, «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» - Юлія Негода, «Фінанси, банківська справа та страхування» - Любов Гуцаленко, «Економіка» - Микола Ільчук, прозвітували про хід проведення і результати складання атестаційного екзамену.
   Гаранти освітніх програм доповіли про стан підготовки до акредитації, що має відбутися у 2024р. Гаранти докладно проаналізували звіти по самоаналізу, що вони підготували, виділивши проблемні питання, які потребують уточнення.
    На засіданні Вченої ради економічного факультету  було акцентовано увагу на навчально-науковій роботі кафедри фінансів, про що доповіла в.о. завідувача кафедри, д.е.н., професор Наталія Швець. Доповідач закцентувала увагу на проведених науково-практичних семінарах, вебінарах, конференції, міжнародній діяльності, виховній роботі, НПП кафедри мають високі рейтинги цитування в Scopus, Google Scholar. Кафедрою фінансів визначено наступні завдання: організація і проведення профорієнтаційної роботи і зростання контингенту – не менше ніж на 1%; продовження роботи над наповненням електронних навчальних курсів і досягнення забезпеченості навчальних дисциплін ЕНК не менше 95%; участь НПП кафедри в проектах Національного фонду досліджень України; посилення кадрового складу кафедри.
   Про функціонування сторінки WEB-сайту економічного факультету доповіла к.е.н., доцент Інна Долженко приділивши увагу наповненості сторінок кафедр та їх публікаційній активності.
    Також було затверджено результати атестації аспірантів наукової ради економічного факультету.
    Члени Вченої ради рекомендували до друку навчально-методичну літературу, обговорили інші важливі питання життєдіяльності факультету.
 
Зоя Тітенко,
секретар Вченої ради економічного факультету

 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook