Спільні зусилля у підготовці фахівців: кафедра електротехніки, електромеханіки та електротехнологій та ВСП «Немішаївський фаховий коледж НУБіП України»

21 лютого 2024 року

     Кафедра електротехніки, електромеханіки та електротехнологій продовжує активно розвивати співпрацю зі своїми партнерами, серед яких заслужено виокремлюється ВСП «Немішаївський фаховий коледж НУБіП України». Глибоке партнерство з цим закладом охоплює широкий спектр напрямів співпраці, серед яких одним із ключових є спільні зусилля у напрямі ступінчастої системи підготовки фахівців за спеціальністю "141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка".

   Доцент кафедри електротехніки, електромеханіки та електротехнологій, Олександр Санченко, 21 лютого 2024 року взяв участь у захисті дипломних проєктів студентів заочно-дистанційного відділення, які навчаються за спеціальністю "141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка" ОПС фаховий молодший бакалавр. Захист дипломних проєктів пройшов успішно, а кожен студент продемонстрував високий рівень знань. Важливо відзначити, що майже всі випускники вже працюють у сфері своєї спеціальності, займаючи посади електромонтерів, техніків-електриків, та інших.

 

 

 

   Випускники розпочали активний пошук можливостей для подальшого продовження навчання. Тому їм була надана детальна інформація про освітню програму "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка" спеціальністі "141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка", яка доступна для продовження навчання за ОС "Бакалавр" в Навчально-науковому інституті енергетики, автоматики і енергозбереження НУБіП України. Вони отримали чітке пояснення щодо особливостей вступної кампанії 2024 року, зокрема про обов'язковість успішного складання НМТ для подачі документів на конкурсну пропозицію на базі ОС "Фаховий молодший бакалавр".

 

 

 

   Випускники висловили своє бажання та сподівання на навчання в Навчально-науковому інституті енергетики, автоматики і енергозбереження НУБіП України і зараз очікують можливості зареєструватися на НМТ.

Забезпечення ефективної ступінчастої системи підготовки фахівців є важливим аспектом розвитку освіти та кар'єрного зростання в сучасному суспільстві. Ця система сприяє індивідуалізації навчального процесу, враховуючи потреби кожного студента. Вона розширює можливості вибору освітнього шляху та підвищує конкурентоспроможність випускників на ринку праці, забезпечуючи їм необхідні компетенції та кваліфікацію.

 

Олександр САНЧЕНКО,

доцент кафедри електротехніки,

електромеханіки та електротехнологій

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook