Виробниче навчання – спосіб удосконалення процесу підготовки майбутніх спеціалістів

26 лютого 2024 року

      Сучасне виробництво все більше базується на наукових підходах, що незворотно впливає на життя суспільства. Особливої гостроти набувають проблеми, що пов’язані із необхідністю вдосконалення процесу підготовки фахівців, здатних вирішувати різнобічні інноваційні завдання. В останній час цим проблемам приділяється особлива увага як з боку системи вищої освіти, так і з боку представників роботодавців. Враховуючи це, викладачі кафедри електротехніки, електромеханіки та електротехнологій пройшли стажування за напрямом «Світолотехнічні установки та системи» на проектно-виробничій базі ТОВ «Світлотек-Трейд» в рамках підписаного у 2023 р. Меморандум про співпрацю між ТОВ «Світлотек-Трейд» та НУБіП України.

     Згідно з програмою проходження стажування науково-педагогічні працівники розширили свої знання та дізналися нові тонкощі у використанні сучасних цифрових технологій при проектуванні освітлювальних установок, програмуванні систем керування режимами освітлення у виробничих, побутових та адміністративних спорудах та відвідали цех по виробництву світильників, їх перевірці та сертифікації.

 

 

 

 

Отриманий у ході виробничого стажування досвід, дозволить науково-педагогічним працівникам розширити межі своєї наукової діяльності та більш детально підійти до питання поєднання науки та виробництва та використати отримані під час стажування знання у освітній діяльності.

Підписаний меморандум про співпрацю вказує на готовність виробничників до співпраці з науковцями ННІ енергетики, автоматики та енергозбереження НУБіП України, поєднувати зусилля у досягнені актуальних наукових та виробничих результатів, а також, розвитку освітнього процесу.

Висловлюємо щиру подяку генеральному директору ТОВ «Світлотек-Трейд» д.т.н. Монастирському З.Я. та всьому колективу підприємства за сприяння в організації та проходженні стажування науково-педагогічних працівників кафедри електротехніки, електромеханіки та електротехнологій ННІ енергетики, автоматики та енергозбереження та надіємося на плідну співпрацю у майбутньому.

 

Червінський Леонід Степанович,

Чміль Анатолій Іванович

професори кафедри електротехніки,

електромеханіки та електротехнологій

Усенко Сергій Миколайович,

доцент кафедри електротехніки,

електромеханіки та електротехнологій

Сподоба Михайло Олексійович

асистент кафедри електротехніки,

 електромеханіки та електротехнологій

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook