Зустріч наставника зі здобувачами вищої освіти

15 лютого 2024 року

 Для викладачів кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського виховна робота студентської молоді – невід’ємна частина освітнього процесу, метою якого є поповнення суспільства не тільки кваліфікованими спеціалістами, але й високоморальними особистостями.

У зв’язку зі складною ситуацією в країні доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Кристина Драмарецька, наставник академічної групи 2 курсу 3 групи факультету аграрного менеджменту, постійно підтримує контакт зі здобувачами вищої освіти. 1 лютого 2024 року вона провела зустріч зі студентами в online режимі перед початком весняного семестру 2023/2024 н. р.
На початку бесіди Кристина Павлівна поцікавилась станом здоров’я студентів і нагадала про важливість дотримання алгоритму дій при сигналі «Повітряна тривога». Також під час зустрічі було обговорено результати екзаменаційної сесії першого семестру 2023/2024 н. р., виявлено причини виникнення заборгованостей, що мають деякі здобувачі за окремими дисциплінами, і наголошено на необхідності здати ці заборгованості.
Актуальним питанням в обговоренні був розклад навчальних занять другого семестру 2023/2024 н. р., зокрема, було акцентовано на обов’язковості їх відвідування. Наставник звернула увагу студентів на те, що заняття розпочинаються з 5 лютого 2024 року (за розкладом знаменника). Було обговорено і порядок поселення здобувачів вищої освіти в гуртожиток студмістечка університету.
12 лютого 2024 року Кристина Павлівна зустрілась із студентами групи в університеті, щоб побажати їм успіхів у новому начальному семестрі. Наставник нагадала старості групи Вероніці Слинчук про необхідність ведення журналу відвідувань занять студентами групи, повідомляти здобувачів вищої освіти про новини університету тощо.
14 лютого 2024 року наставник відвідала здобувачів вищої освіти, які проживають в гуртожитку № 2, щоб перевірити чи дотримуються вони правил поведінки і санітарного стану в кімнатах. Кристина Павлівна нагадала студентам про важливість дотримання основних заходів безпеки під час сигналу «Повітряна тривога».
Виховна робота – двосторонній процес, взаємодія між наставником і студентами. Варто зазначити, що проведені бесіди відбувалися в дружній атмосфері, Кристина Павлівна і здобувачі вищої освіти обговорили план проведення майбутніх зустрічей.
 
Аліна Троян,
доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського
 
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook